Bölgemizde güzel kar yağışları olabilir ben şuan 25i ve sonrasına odaklandım biraz 25inde çok güzek senaryolar var azımsanmayacak kadar hatta gfs ortalama bir anda -7 oldu orta ve doğu karadeniz için 25inde bir sistem olacaksa orta ve doğu karadeniz en şanslı bölge olacaktır bir de mart başı ihtimali var takip ediyoruz
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Bölgemizde güzel kar yağışları olabilir ben şuan 25i ve sonrasına odaklandım biraz 25inde çok güzek senaryolar var azımsanmayacak kadar hatta gfs ortalama bir anda -7 oldu orta ve doğu karadeniz için 25inde bir sistem olacaksa orta ve doğu karadeniz en şanslı bölge olacaktır bir de mart başı ihtimali var takip ediyoruz
Benim konumum bu sistemde hiç kar alamadı. Umarım mart başı hayırlı olur
-
Bartın Diyagramı hamak bağlamaya başlamış
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bunun yanında Düzce-Zonguldak diyagramlarında da durum bu şekilde
-
Kıyılar için olumsuz konuşuyorlar(Zonguldak)
-
Kıyılar için olumsuz konuşuyorlar(Zonguldak)
Ne gibi
-
Düzcede kar başlamış deniyor bizde bekliyoruz bakalım 3 dereceyiz
-
Ne gibi
Yani karla karışık yağmur olur diolar .
-
Yani karla karışık yağmur olur diolar .
Akşam önce bi karla karışık yağmur alırız sonra kısa sürede sulu kar akşam 11-12 ve sonrasında kar alacağız örtüde olacaktır 5-10 cm civarı
-
Düzcede kar başlamış deniyor bizde bekliyoruz bakalım 3 dereceyiz
Kim diyor
-
Kim diyor
MGM de öyle görünüyor muhtemelen başlamıştır değerler uygun
-
Başladı Düzce'de rakımım 264 arabalar beyazlamaya başladı.
-
Burda da kky sonra kara dönecektir muhtemelen yada sulu kar sonra kar
-
- Resmi Gönderi
Zonguldak 3.2 derece şu anda hızlı bir düşüş gerçekleşecek gibi.
-
Evet 5 dk dır hızlı düşüyor bakalım beklenenden daha iyimi olacak
-
Bolu'da 1 saattir yoğun kar yağıyor
-