Tokata da çok az yağış öngörüyor modeller
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Trabzonda yarın kar varmı?
-
Semih Ö. ben kar yağcağını pek sanmıyorum ya sıcaklık yükseliyor
-
Trabzonda yarın kar varmı?
Rüzgar durumuna göre zor ama kütle gelirse yağar kuvveti ne olur bilinmez samsun ordu giresun trabzon beklentiyi düşük tutsun arkadaşlar yarın için olursa mutlu olursunuz ama rüzgar şartları ümitlenmeyin diyor rize şanslı olur batı karadeniz gece geç saatler ve sabah alacak
-
Sabaha karşı iyi yagis vermiş modeller ama sicaklik iste bakacaz
-
Google sabah dogru verdigi karlari geri cekti
-
Zonguldak sürpriz şehir son dakika kaziklari bicak sirti durumlar da efsaneleri kaçırdığımız bazen bizi olumlu yönde şaşırttigida oldu bakalim sabah sicaklik yetecekmi
-
Bolu şuan bu yılın en kuvvetli kar yağışını alıyor , yaklaşık 2 saatte 10 cm'e yakın kar oldu. 15 şubatta böyle yağsaydı 30cm değil afet derecesine gelirdi.
-
Şu yağış sıcaklık yeterli olduğunda olsaydı var yaa çok fena olurdu
-
Bizim kaderimiz genelde bu oldu iste yapcak bir sey yok şu yagislari kar olarak alsak ayrıydı denizsellik ve rakim isin içinde olunca kurtarmıyor birde kiyi sehri olunca kar olarak alamiyoruz sınırda kalıp kaçırdıklarıimiza üzülüyoruz ama bunada şükür tabi yagislar var
-
Bu sistemde üzücü olan buydu soğuk olunca yağış olmadı yağış olunca soğuk olmadı çocuklarıma anlatacağım derecede bir kar konuşuyorduk ama maalesef kestane oldu
-
Bu sistemde üzücü olan buydu soğuk olunca yağış olmadı yağış olunca soğuk olmadı çocuklarıma anlatacağım derecede bir kar konuşuyorduk ama maalesef kestane oldu
Evet en büyük kazığı yediğimiz sistemdi son senelerin kis sezonlari arasında ona bende katılıyorum modellerin çoğu fos oldu özellikle kar haritaları bol keseden verdi sicaklik sıkıntısı olmasaydı bazıları siklon siklon diyerek doğulaya doğulaya rakim ve iç kesim sistemi oldu sıradan bir sistem oldu İzlanda azoru ezince suresi kısaldı efsaneden kestaneye dönüştü gelebilcek en düşük potansiyeli ile geldi bu sistem olmadi nasip vardır bunda hayir diyerek önümüze bakacagiz marttan umutluyum bakalim neler olcak hayırlısı olsun
-
bizde baya kazık yedik 45 50 cm beklerken 5-10 cm yağdı
-
Bolu şuan bu yılın en kuvvetli kar yağışını alıyor , yaklaşık 2 saatte 10 cm'e yakın kar oldu. 15 şubatta böyle yağsaydı 30cm değil afet derecesine gelirdi.
Kar heralde durmak için benim buraya yazmamı bekliyomuş.
-
Evet en büyük kazığı yediğimiz sistemdi son senelerin kis sezonlari arasında ona bende katılıyorum modellerin çoğu fos oldu özellikle kar haritaları bol keseden verdi sicaklik sıkıntısı olmasaydı bazıları siklon siklon diyerek doğulaya doğulaya rakim ve iç kesim sistemi oldu sıradan bir sistem oldu İzlanda azoru ezince suresi kısaldı efsaneden kestaneye dönüştü gelebilcek en düşük potansiyeli ile geldi bu sistem olmadi nasip vardır bunda hayir diyerek önümüze bakacagiz marttan umutluyum bakalim neler olcak hayırlısı olsun
Siklon siklon diyenlere DEK DEK DEK Dek olmazsa sistem olmaz
-