Düzcede yağış devam ediyor yollar da tutuyo bazen ama açıyolar
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
5 derece olduk
-
Devrekten güzel bir kare
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sıcaklık yükseldi bartın 7 dereceye doğru gidiyor düzce 4 zonguldak 5
-
Çambaşı Yaylasında kar kalınlığı 50 cm'yi geçmiş
-
Bartın 8 derece oldu - 9 a doğru yol alıyor
-
50-100 rakım üstü kar demiş MeteoPT Lakin şu ana kadar herhangi bir yağış yok
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ECMWF Yağmur veriyordu Karla karışık yağmur ve kara çevirmiş tahmini ICON zaten hep ısrar ediyordu bakalım öğleden sonra neler olacak konumum adına tahminleri
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bugün kar var mı hocam Fevzi Burak
-
Bolu kalıcı konutlarda çok güzel kar yağışı var öğlen böyle tutuyorsa akşam hayli hayli tutar
-
Bolu kalıcı konutlarda çok güzel kar yağışı var öğlen böyle tutuyorsa akşam hayli hayli tutar
Çok erken konuşmuşum
-
Kütlenin arasında kaldık şaka gibi
Semih Ö. Gelik Tepeleri benim konumdan gözüküyor ağaçların üstleri bembeyaz
-
Semih Ö. Gelik Tepeleri benim konumdan gözüküyor ağaçların üstleri bembeyaz
Doğrudur Devreğinde tepeleri yüksekleri beyaz merkezinde bir şey yok.Muhtemel şuan hafif iç kesimlerde ve yükseklerde kar var sınır 200 rakımlarda hala ICON ve ECMWF kky ve kar diyor GFS karla karışık yağmur ve yağmur demiş bakalım neler olacak ICON 14 Şubatı bilmişti ICON-EU çok iyi kar vermiş çok merak ediyorum hangisi bilecek bu sefer mutabakat yok GFS ayrı kafada ICON - ECMWF - Gem ayrı kafada
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bölgemizde son durumlar SICAKLIK 12.38 İtibariyle