Yine çok şey beklerken fos çıktık Tokatli6060
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Yine çok şey beklerken fos çıktık Tokatli6060
ben bişey beklemiyodum reis zaten arabaların yerlerin çatıların hafif beyazlamasını bekliyodum onlarda oldu
-
ben bişey beklemiyodum reis zaten arabaların yerlerin çatıların hafif beyazlamasını bekliyodum onlarda oldu
Bu gece de bir şeyler olabilir 3ten sonra
-
Bugün zonguldakta hava ilginçti belki de ön habercisi
-
4 Dereceyken bir anda 3 derece olduk 5 dkda
-
Anlık ani rüzgar 20 km/s
-
Şuanda resmen soğuk girişi oldu gibi hava bir anda soğudu hissedilir şekilde
-
Bu gece de bir şeyler olabilir 3ten sonra
evet dünden daha iyi şartlar dün 850HPA'da -3 ile yağdı kar bugün -6 varken yağacak
-
Nerden hissetsem bilirim bu soğuğu karın habercisi sert üşüten bir rüzgar kara ramak kala
-
vallaha aynen öyle çok soğuk dışarısı burdada
-
Mgmde doğruladı bu gece saatlerinde giriş yapacak yağışlar samsun ordu giresunda kky sulu kar zamanla kar şeklinde düşebilir gece ve sabah saatlerinde batı karadenizde(zonguldağın batı ilçeleri belki merkezi ve düzcede etkili kar olabilir.)
-
Mgmde doğruladı bu gece saatlerinde giriş yapacak yağışlar samsun ordu giresunda kky sulu kar zamanla kar şeklinde düşebilir gece ve sabah saatlerinde batı karadenizde(zonguldağın batı ilçeleri belki merkezi ve düzcede etkili kar olabilir.)
Hocam MGM sizce ICON-EU yu mu baz aldı ?
-
fevzi reis guncel bilgilerle bizim yer icin degerlendirme yaparmisin yomra kömürcü
-
hocam tokatta gece 3te mi başlıacak
-
Düzcede kar başladı mı? bluesnowflake_1
-