Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu

• Belli de olmaz o yağışların tamamını sulu kar ve kar olarak da alabiliriz yağış yoğun olcağından dolayı ani birikim olabilirde

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli:

• Bölgemiz kıyılarında kar beklemiyorum

Zonguldaklı arkadaşlar mgm biraz şaşırmış 27sinde 850hpada -3 -4 var kar olanaksız diyebilirim kıyılarda

26sında ise -5 -6 var kar beklemiyorum yine belki yağış yoğunlaştığı zaman ama ben beklemiyorum kıyılarda kar

Semih Ö. başından beri diyorum o kar icondaki iç kesimlere verilen kar o verdiği kar denizi doldurmuyorsa kıyılara yakın yerlerde ve kıyılarda kar miktarı değildir o

• kütleler zonguldak'a doğru kuzeybatılı yaklaşıyor belki bişeyler olur

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙

• Bölgemiz kıyılarında kar beklemiyorum

Zonguldaklı arkadaşlar mgm biraz şaşırmış 27sinde 850hpada -3 -4 var kar olanaksız diyebilirim kıyılarda

26sında ise -5 -6 var kar beklemiyorum yine belki yağış yoğunlaştığı zaman ama ben beklemiyorum kıyılarda kar

Semih Ö. başından beri diyorum o kar icondaki iç kesimlere verilen kar o verdiği kar denizi doldurmuyorsa kıyılara yakın yerlerde ve kıyılarda kar miktarı değildir o

SAMSUN 130rakımda olabilir mi kar ?

• Meteorolojik Uyarı

Tarih: 25 Mart 2021 PerşembeSaat: 15:00Uyarı No: 187

Batı Karadeniz ile Sakarya’nın doğusunda Yoğun Kar yağışı Bekleniyor!

Beklenen Hadise

Kar Yağışı

Beklendiği Yer

Yapılan son değerlendirmelere göre; 26.03.2021 Cuma günü Bolu çevreleri ile Zonguldak, Bartın, Düzce ve Karabük illerinin yüksek kesimleri, Kastamonu’nun kuzeyi ve Sakarya'nın doğusunda kuvvetli ve yer yer yoğun (21-50 cm) kar yağışı beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı

26.03.2021 05:00-27.03.2021 04:00

Hadisenin Şiddeti

Yoğun Kar

Oluşması Muhtemel Riskler

Ulaşımda Aksamalar - Buzlanma - Don Olayı

Alınabilir Tedbirler

Don Tehlikesi ve Korunma Yöntemleri

Uyarı Yapan Merkez

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli:

• Batı karadenizde bugün yağabilir yarın öğleye kadar -7 -6 var ama yarın öğleden sonra 850 sıcaklığı yükselişe geçiyor dp değerleride uygun bugün adına hadi bakalım son golü düzgün atabilecek mi batı karadeniz bakalım

Samsun 130 rakımda kar ihtimali artık az baya kütle gelirse yağabilir bugün ama yarından sonra ihtimal düşük

Eğer yağarsa gerçekten büyük bir mart sürprizi olacak çünkü 850hpa kar değerlerinde değil buna göre konuşuyorum

Zonguldaklı Semih Ö. kütle geliyor hocam anlık bilgi aktarımı bekleriz