Bize de gönderin Allah'tan rüzgar esiyor da rahatlıyorum :coksıcak:
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
simsekler_geceyi_aydinlatti_h96080_9f933.jpg
UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan ve “En iyi korunan 20 kent” arasında bulunan Karabük’ün Safranbolu ilçesinde gece saatlerinde çakan şimşeklerin geceyi gündüze çevirdiği anlar görüntülendi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıların ardından Karabük'te gece saatlerinde aniden başlayan gök gürültülü sağanak yağış etkili oldu. Yağış öncesi çakan şimşekler ise geceyi aydınlattı.
Şimşekler ile gecenin karanlığı aydınlığa döndü. Adeta görsel şölene dönüşen o anlar ise saniye saniye kaydedildi.
Tarihi konaklarla birlikte bütünleşen yıldırımlar adeta gecenin karanlığını aydınlattı.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
-
-
-
360 Derece Karabük Yeniceyi gezmek için http://www.360yenice.com/?iframe=true&width=90%&height=90%
-
Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Şubat 2021 Sistemi Zonguldak Ekran Alıntısı.PNG
-
-
-
-
İstasyonlarda Son Durum - Zonguldak
Devrek Acısu Radar Sahası şuan sıcaklık açısından mevsime göre oldukça düşük serin bir hava var genel anlamda
-
Ben 1 hafta öncesinden böyle bir yağmur olacağını öngörmüştüm ve sormuştum modellerde gözüküyordu bu serinlikte gayet normal serinlik geleceğide belliydi
-
40 dakika önce havada neredeyse bulut yoktu
-
Göz gözü görmüyordu140001355_1060603287779514_7722710930033855208_n.jpg
-