- Resmi Gönderi
Merak ettiğim bi konu var , acaba Bolu'nun havasını düzce mi belirliyor ? Çünkü düzceden her zaman 3 4 derece soğuk olur bolu
Fevzi Burak etiket ederim kaçarım.
Ben anlamam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMerak ettiğim bi konu var , acaba Bolu'nun havasını düzce mi belirliyor ? Çünkü düzceden her zaman 3 4 derece soğuk olur bolu
Fevzi Burak etiket ederim kaçarım.
Ben anlamam
Merak ettiğim bi konu var , acaba Bolu'nun havasını düzce mi belirliyor ? Çünkü düzceden her zaman 3 4 derece soğuk olur bolu
Rakım farkının verdiği farktır o ama öyle bir durum söz konusu değil düzcenin bolunun havasını belirlediği söz konusu değil
Rize de yaşanan selden bir görüntü
Sıcak atak nasıl geçiyor dostlar?
Allah'tan rüzgar esiyor şuan o yüzden rahatım ama dün gece nefes bile alamadım neredeyse Çarşamba gelse de rahatlasak artık 🥵
Sıcaktan kuş eriyecek :D
Çarşamba gününden itibaren serinleyeceğiz 2 gün daha sabredelim samsun merkez esmiyor bile :coksıcak:
Sıcaktan kuş eriyecek :D
Maşallah güzel ve sağlıklı görünüyor.Tek mı? eşi varmı?.Tek dişi erkekten de asabi olur genelde
Epey Zaman geçmiş yavruluk kalmamış,biraz az konuşur bazende hiç konuşmaz dişi muhabbet kuşları.
Hava çok sıcak aşırı bunalıyoruz yaprak bile kımıldamıyor.
Hava çok sıcak aşırı bunalıyoruz yaprak bile kımıldamıyor.
Kaçın karasal iklim olan yerlere..Sıcak var gölgede iyi, geceleri ise malum gündüz sıcaklığından yarı yarıya hatta çoğu zaman daha fazlası sıcaklık düşüşleri oluyor.
Bolu'da gündüz vakti %60 nemin sebebi nedir reis
Bolu'da gündüz vakti %60 nemin sebebi nedir reis
Biraz batı karadeniz iklim tipinden de etkileniyor az buçuk denizellik etkisi ulaşabiliyor bundan dolayı diye düşünüyorum.
Maşallah güzel ve sağlıklı görünüyor.Tek mı? eşi varmı?.Tek dişi erkekten de asabi olur genelde
Epey Zaman geçmiş yavruluk kalmamış,biraz az konuşur bazende hiç konuşmaz dişi muhabbet kuşları.
Abi dişi tek 3.5 yaşında konuşmuyor :D
Abi dişi tek 3.5 yaşında konuşmuyor :D
Sen ona eş bul ve Yavru al.
Bu size de alışmıştır artık yıllardır
Sen ona eş bul ve Yavru al.
Bu size de alışmıştır artık yıllardır
alıştı abi vallaha artık aileden biri oldu