- Resmi Gönderi
Fevzi Burak hocam eline bilgine sağlık ❤️
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturFevzi Burak hocam eline bilgine sağlık ❤️
Şunu da söylemek isterim bana göre bu sistemin en riskli yeri samsun ordu arası(çarşamba terme salıpazarı ünye fatsa perşembe)
Ecmwf yeni güncelleme de en yüksek yağış birikimini Görele taraflarına vermiş. Ayriyeten ordu merkezin yağış miktarını arttırmış
Diyagram ağustosa göre çok iyi
EURO-4 çok iyi çıkmış
Sistem son güncellemelerle daha tehlikeli bir hale doğru gidiyor
Fevzi Burak hocam özellikle batı karadeniz zonguldak bartın için analizlerini bekliyorum
Bu gece saatlerinden sonra kuvvetli yağışın başlamasını bekliyorum. Değerlerde iyi olduğu için dolu ihtimali deniz üzerinde hortum gibi yüksek şimşek yıldırım aktiviteleri görülmesi olası kütlelerin güçlü olacağı aşikâr. 8i öğle saatlerinden sonraya kadar aralıklarla yağış devam edecek gibi duruyor. Su baskınları riski de var.
Bu gece saatlerinden sonra kuvvetli yağışın başlamasını bekliyorum. Değerlerde iyi olduğu için dolu ihtimali deniz üzerinde hortum gibi yüksek şimşek yıldırım aktiviteleri görülmesi olası kütlelerin güçlü olacağı aşikâr. 8i öğle saatlerinden sonraya kadar aralıklarla yağış devam edecek gibi duruyor. Su baskınları riski de var.
hocam samsunda ne zaman başlar yağış yarın gece mi?
kütleler yukarı çıkıyor
hocam samsunda ne zaman başlar yağış yarın gece mi?
Yarın öğle saatlerinden sonra diye düşünüyorum.
Fevzi Burak hocam yarın sabah saat 9'da denemeye gideceğim de yağış durumu ne olur 9 ile 13 arası ?
9 13 arası sanmıyorum arda ama 12den sonra oluşumlar olabilir. Yani çıkış saatinde bir ihtimal ama öğleden sonra yağış var
9 13 arası sanmıyorum arda ama 12den sonra oluşumlar olabilir. Yani çıkış saatinde bir ihtimal ama öğleden sonra yağış var
Çok teşekkür ederim
Dışarısı 36 derece ve gök gürlemeye başladı. Yazın en sıcak gününde de yağmur görmedik demeyiz artık