MGM bu gece kuvvetli yağış öngörmüş sel kaçınılmaz olur
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
aynı şekilde yarın gece de kuvvetli yağış öngörmüş
-
Yağış bitti bakalım ilerdeki saatlerde yağış alabilecek miyiz
-
Sadece radar takibi öneriyorum ama mgmnin bu kadar şiddetli verdiği yağış uyarısı için son kez bi akşam modellerine bakacağım
-
Sadece radar takibi öneriyorum ama mgmnin bu kadar şiddetli verdiği yağış uyarısı için son kez bi akşam modellerine bakacağım
MGM hala uyarı veriyor ama radarda neredeyse hiç kütle yok sence yine yağış alır mıyız hocam
Bu arada kusura bakma biraz fazla soru soruyorum sanırım
-
MGM hala uyarı veriyor ama radarda neredeyse hiç kütle yok sence yine yağış alır mıyız hocam
Bu arada kusura bakma biraz fazla soru soruyorum sanırım
Arda yarında yağışlar olabilir bu akşam da yağışlar ara ara olabilir modeller dediiim gibi farklı radar takibi yapalım
-
İcon ne yapmış öyle arkadaşlar çok ciddi bir durum oluşabilir bu denli bir oluşumu ciddiyd almazsak çok sıkıntı olur sinop samsun arasına oturtmuş
-
ünye selin eşiğinde bu arada büyük ihtimalle büyük bir sel felaketi yaşanacak
-
ECO samsuna yine çok yağış vermiş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ecmwf bu sabahtan itibaren samsuna adeta sel vermiş çok ağır bir yağış gözüküyor bakalım neler olacak
-
Ecmwf bu sabahtan itibaren samsuna adeta sel vermiş çok ağır bir yağış gözüküyor bakalım neler olacak
Gece yağış olabilirmi Samsun'da?
-
hiç bir modele inanmıyorum daha sadece 4 mm oraj oldu 2 gün önce o kadar
-
- Resmi Gönderi
Ünye taraflarına kütle yapıştı. Durum tehlikeli boyuta ulaşıyor. Yarın sabah Sinop-Samsun arası tehlikeli gözüküyor.
-
Ünye 104 mm olmuş
-
Gece yağış olabilirmi Samsun'da?
Olma ihtimali var radardaki kütlelere göre ama şuanlık geliş yönleri samsun merkezin sevmediği bir yön bekleyip göreceğiz ecmwf sabahtan itibaren vermiş
-