Şahane bir diyagram daha vakit olmasına rağmen her yönüyle
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
O sene Bu sene Gelsin bi 2016 yılbaşı benzer sistem
-
Beklentiyi yüksek tutmayalım sadece sabırla model takibi yapalım bekleyelim. Modellerde tutarsızlık baş gösterdi. Olmasa şaşardım zaten. Herkes kendini sonradan üzmeyecek kadar ümitle takip etsin. Avrupaya oturan yüksek var evet ama alacağı şekil vs bize illa ki sistem indirecek manasına gelmez. Yb geniş olduğu için fazla doğuya sokulmaması gerekiyor takip edelim. Ve 15indeki ull ise daha tam oturmadı bile oranın oturması lazım ki önümüzü görelim.
Dediğim gibi kimse kendini yıpratmasın. Hala daha sistemlerin geleceğini düşünüyorum. Ama çok kazık yedik o yüzden beklentimi minimumda tutuyorum bunuda demiş olayım.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Salıdan sonra güneşe elveda ediyoruz sanırım ocağa kadarda pek açmaz ara sıra açar tekrar kapatır:)
-
NE GÜZEL GELMİŞ BU DİYAGRAM BÖYLE
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
O oranların %90 üstü olması dileğiyle 🙃
-
27.Senaryo efsane tam anlamıyla
-
27.Senaryo efsane tam anlamıyla
Yıl başına örtülü girme olsalığımız nedir hocam:)
-
Yıl başına örtülü girme olsalığımız nedir hocam:)
%65
-
doğu karadenizinde yılbaşıya örtülü girme olasılıgı var mı bu resimde batı karadenize yağıyo kar
-
doğu karadenizinde yılbaşıya örtülü girme olasılıgı var mı bu resimde batı karadenize yağıyo kar
Doğu kıyılar 25 26 27 aralık sonrası görünüyor şu görüntüde daha çok takla atacaklar az kaldı havadada olsa kar göreceğiz
-
Biraz daha zaman var. Zaten ay sonuna kadar kıyı kesimlerde örtülü bir kar beklemiyorum. Daha çok iç kesimlerde kar yağışları olacak gibi duruyor. 20sinden sonra ise kıyılara kar yapabilecek potansiyelde sistemler olabilir. Ancak dediğim gibi daha vade bir hayli uzun sabır ve temkinle takip edelim.
-
Biraz daha zaman var. Zaten ay sonuna kadar kıyı kesimlerde örtülü bir kar beklemiyorum. Daha çok iç kesimlerde kar yağışları olacak gibi duruyor. 20sinden sonra ise kıyılara kar yapabilecek potansiyelde sistemler olabilir. Ancak dediğim gibi daha vade bir hayli uzun sabır ve temkinle takip edelim.
Hocam kaç rakımlara kadar inebilir örtü?
-