diyagramlar güzel de her güncellemerde batıdan giriyor kırımdan girse ne güzel olur giremiyor bir türlü hep batı tarafa kaçıyo
Doğu bölgesi aralık sonu hareketleniyor 24-25 kky alır sanırım sahiller daha vade uzun ne olacağını bilemeyiz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturdiyagramlar güzel de her güncellemerde batıdan giriyor kırımdan girse ne güzel olur giremiyor bir türlü hep batı tarafa kaçıyo
Doğu bölgesi aralık sonu hareketleniyor 24-25 kky alır sanırım sahiller daha vade uzun ne olacağını bilemeyiz
İtalyan hava sitesi Zonguldağa kar koymuş ocak 10una kadar ve aralık son haftası
3. dalga bence kırım üzerinden gelicek
Ne zamandır Aralıkta kar göremiyorduk ayrıca yılbaşına da karla giremiyorduk inşallah açılış güzel olacak
Batı doğu değişir. Ben ana fikre bakıyorum şuanda ve görüntüler gayet güzel. Sanırım olacak 😁
ECMWF Kontrol güzel geldi
Bu 22 sine kadarki kar harirtası sadece bundan bi beklentim yoktu zaten 24 ünden sonrası için nolacak bakalım bu böyle verdiyse güzel
Bu da sonu
Düzceye de maşallah iyi kar veriyor
Fevzi Burak hocam biz havada olsa gorurmuyuz Vezirköprü olarak
Doğu bölgesi sanırım 23 24 ünde falan baya bir soğuyor kky gösteriyor acaba kar alır mıyız bayada zaman var.
Fevzi hocam biz havada olsa gorurmuyuz Vezirköprü olarak
Görürsünüz diye düşünüyorum havada kalmayabilir 20sinden sonraki sistemlerde örtü bile yakalama şansı var ancak şimdiden bunları konuşmak yerine sistemlere odaklanalım 1 2 güm kala il il ilçe ilçe konuşuruz.
Doğu bölgesi sanırım 23 24 ünde falan baya bir soğuyor kky gösteriyor acaba kar alır mıyız bayada zaman var.
Sahil kesimi için bir şey diyemeyeceğim şimdiden. Ama 400 500 rakım üstü sağlam kar alacak gibi duruyor. Birkaç güne daha detaylı konuşuruz.
Ortalamalara bakalım
KARADENİZ COŞUYOR KARDA HORON TEPCEZ