furkankaya55 Hocam yarın değişir bu günlük saatlik değişiyor google hava durumu genelde
vallha bu havadurumu asla takip etmezdim ancak 8,3 derece düşüyor daha vazde uzun tabiki değişirde kky yakındır :D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturfurkankaya55 Hocam yarın değişir bu günlük saatlik değişiyor google hava durumu genelde
vallha bu havadurumu asla takip etmezdim ancak 8,3 derece düşüyor daha vazde uzun tabiki değişirde kky yakındır :D
furkankaya55 Hocam yarın değişir bu günlük saatlik değişiyor google hava durumu genelde
hocam biliyorum zaten bunu takip etmem :D
Semih Ö. hocam şu diyagramı yorumlarmısın sana zahmet pek anlamıyorumda
Semih Ö. hocam şu diyagramı yorumlarmısın sana zahmet pek anlamıyorumda
21 den sonra kar ihtimalleri yükseliyor hocam yağışlarda fena değil
Şu da Zonguldak geçmiş kışlardan birinde çekilmiş 1800 lü yılların sonu ve 1900 lü yılların başında diye geçmişler paylaşmış olayım 45432243523.png
21 den sonra kar ihtimalleri yükseliyor hocam yağışlarda fena değil
senden ricam neye göre hareket ediyoruz nasıl yorumluyoruz bir anlatırmısın yağış konusunda garfikteki yükselmeye filanmı bakıyoruz?
senden ricam neye göre hareket ediyoruz nasıl yorumluyoruz bir anlatırmısın yağış konusunda garfikteki yükselmeye filanmı bakıyoruz?
Evet Prepictions yağış demek hocam Temp 500 500 Sıcaklığında kaç girdiğini gösteriyor Temp 850 de 1200 metredeki sıcaklığı gösteriyor Kırmızı çizgi GFS ana senaryosu geri kalanlarda renklerine göre toplam 20 senaryo ve bunların ortalaması da ayrıca alınıyor hocam
Evet Prepictions yağış demek hocam Temp 500 500 Sıcaklığında kaç girdiğini gösteriyor Temp 850 de 1200 metredeki sıcaklığı gösteriyor Kırmızı çizgi GFS ana senaryosu geri kalanlarda renklerine göre toplam 20 senaryo ve bunların ortalaması da ayrıca alınıyor hocam
hamak filan dediniz o ne oluyor:D
Zonguldakli67 Abi 17 sindeki sistemde Gaca kar alır mı ne dersin Rat Kırat hattı için
Sapça, gaca, kabalaklı, ayvatlar.kırat zor biraz
hamak filan dediniz o ne oluyor:D
Grafikte yağış ve kar oranın artmasi
Saadet hanım senin tahminin ne yöne?
Saadet hanım senin tahminin ne yöne?
Şu an tahmin yapacak kadar geliştiğimi düşünmüyorum. Değerlendirme yapabilirim modellere bakarsak. Ben negatif düşünmüyorum bu seneyi, güzel şeyler olacak gibi
Şu an tahmin yapacak kadar geliştiğimi düşünmüyorum. Değerlendirme yapabilirim modellere bakarsak. Ben negatif düşünmüyorum bu seneyi, güzel şeyler olacak gibi
Zehirli oku attı saadet
Bende tam tersini düşünüyorum içimden öyle geliyor bu sistemden yada sistemcikten sonra paten değişecek sıcak tarafta kalıp Ocak ayını kaybetcez diyom
Bende tam tersini düşünüyorum içimden öyle geliyor bu sistemden yada sistemcikten sonra paten değişecek sıcak tarafta kalıp Ocak ayını kaybetcez diyom
Görelim bakalım