Bende tam tersini düşünüyorum içimden öyle geliyor bu sistemden yada sistemcikten sonra paten değişecek sıcak tarafta kalıp Ocak ayını kaybetcez diyom
Ağzınızı hayir acin hocam atmosfer harejetlidir bi baktin kutup gelmis üzerimize nerden bilelim:)
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBende tam tersini düşünüyorum içimden öyle geliyor bu sistemden yada sistemcikten sonra paten değişecek sıcak tarafta kalıp Ocak ayını kaybetcez diyom
Ağzınızı hayir acin hocam atmosfer harejetlidir bi baktin kutup gelmis üzerimize nerden bilelim:)
Görelim bakalım
Bakalim senin dediğin olursa birdaha sana hiç takilmayacam ama benim dediğim olursa aynen devam
Bakalim senin dediğin olursa birdaha sana hiç takilmayacam ama benim dediğim olursa aynen devam
Anlaştık
Karadeniz de çadır karıştı, kavga var =D
Anlaştık
Anlaştık
Neyse Whisper abim geldi anlaştılar kavga bitti
Neyse Whisper abim geldi anlaştılar kavga bitti
Yok abi ya biz Karadenizliler İnatçıyiz biraz
Samsun için bi yorum yapabilir misiniz Fevzi Burak hocam
İl yorumu yapmak istemem. Ancak samsunluyum ve samsunda yaşadım. Şuan çorumda kalıyorum. Samsun batı rüzgarlarını sevmez. Aynı trabzon gibi. Son ecmwf çıktısına göre izobarlar çok kötü olduğu için. Bırakın samsunu trabzonu ordu giresun bile iyi sayılmaz. Bunlar detay demek de istemiyorum büyük bir detay aslında ama daha sistem oturmadığı için bir panik endişeye gerek yok. Sadece bekleyip sistemi oturtalım ondan sonra il il değerlendirmemizi yaparız.
Sistemden umudum var modellerde lehimize değişimler olacağı kanaatindeyim.
İl yorumu yapmak istemem. Ancak samsunluyum ve samsunda yaşadım. Şuan çorumda kalıyorum. Samsun batı rüzgarlarını sevmez. Aynı trabzon gibi. Son ecmwf çıktısına göre izobarlar çok kötü olduğu için. Bırakın samsunu trabzonu ordu giresun bile iyi sayılmaz. Bunlar detay demek de istemiyorum büyük bir detay aslında ama daha sistem oturmadığı için bir panik endişeye gerek yok. Sadece bekleyip sistemi oturtalım ondan sonra il il değerlendirmemizi yaparız.
Sistemden umudum var modellerde lehimize değişimler olacağı kanaatindeyim.
İnşallah hocam sağolun
Serkannnn sen yinede temkinli ol tavsiyemdir, geçen beni tehdit etti, öyle sustum, bişey diyemedim
Serkannnn sen yinede temkinli ol tavsiyemdir, geçen beni tehdit etti, öyle sustum, bişey diyemedim
Doğrudur abi valla ama bizim sakalarimiza tahammül ediyor bu bile guzel
hocam model takibine gelseniz bildirim geliyor sürekli aklim burda kaliyor ne donuyor ne bitiyor diye xjcjxjd😆😅
Farkindaysaniz Samsun ve doğuşu her güncellemede neredeyse boşlukta kalıyor
Farkindaysaniz Samsun ve doğuşu her güncellemede neredeyse boşlukta kalıyor
? hocam delirdinmi ecmwf bizden yana gfs de dogulu gelmisti saat cogalinca batiya vurdu
? hocam delirdinmi ecmwf bizden yana gfs de dogulu gelmisti saat cogalinca batiya vurdu
Bakalim inş bu sefer Güler yuzumux