Yine bati nasipleniyor gecen sene gibi 😁
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
gözümü 3 ocaktan sonraya diktim ben
-
Fevzi Burak hocam düzelmeler mevcut cıvıkta olsa örtü olma ihtimali var birde sistem uzamış sanki?
-
Samsunda durum ne olur örtü alır mıyız sizce merkez için
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Çok iyii
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Böyle gelirse gerçekten bölgemiz ve samsun adına müthiş ötesi olur
-
Fevzi Burak hocamdan bi açıklama bekliyoruz :D
-
--GFS Hocam ne yaptın sen :D
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. --ECMWF sen böyle gel ben daha ne isterim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Rize rakım 150 örtü alır mıyız
-
Ecmwf neden samsuna bu denli yağışları kısmış anlamadım Sibirya T.Y.B(GUGUL) hocam diğer modeller gem ukmo filan yağış konusunda ecmwf yı mı desteklik gfs yi mi
-
Ecmwf neden samsuna bu denli yağışları kısmış anlamadım Sibirya T.Y.B(GUGUL) hocam diğer modeller gem ukmo filan yağış konusunda ecmwf yı mı desteklik gfs yi mi
Bu akşam ve yarın akşam herşey belli olur ancak son saatlerde bile modeller değişiklik gösteriyor o yüzden beklemek zorundayız, hava olayları dinamiktir hergün hareketlilik güncellemeler oluyor bakalım ne olacak:)
-
- Resmi Gönderi
Samsunda durum ne olur örtü alır mıyız sizce merkez için
GFS ye göre evet ecmwf ye göre seyirlik veya Bi kaç cm
-
Akşam inşallah hepsi ortak bir noktada ortada buluşur yağış işi de yarın netleşmiş olur
-
Akşam inşallah hepsi ortak bir noktada ortada buluşur yağış işi de yarın netleşmiş olur
sadece yağışmı hocam rüzgarda önemli dam değeri filan
-