Olabilir en son güncellemeler de soğuk süresi uzadı sistem süresi uzadı mesala
GFS kıyılar için soğuk vermiş hocam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturOlabilir en son güncellemeler de soğuk süresi uzadı sistem süresi uzadı mesala
Soğuk için gfsyi önermem.icona bakalım, sonrasında artık radara, dewpointe bakalım
geceleri iyi soğuk olacak gibi
Çorumda dün çok güzel kar yağdı ve örtü de oluştu bugün eridi sıcaklık yükseldi bir tık ancak geceden itibaren sıcaklık eksilere düşecek ve yarın kar yağışı ihtimali var yine.
Bölge adına ise batı karadeniz örtü alacak. Doğu karadenizde giresun çok şanslı rize, doğusu ve artvin kıyıları da örtü alabilecek gibi duruyor.(cıvık) orta karadeniz şanssız rüzgar batılı olduğu için havada kar görülebilir. Sistem hakkında düşüncelerim bunlar. Zonguldaklı hocamın da dediği gibi kaliteli saf kar görmek isteyenler rakım yükseltebilir karadenizde yaşıyoruz kısa sürede rakım yükseltmek kolay.
Ve önümüze odaklanalım sistem bittikten sonra
Çorumda dün çok güzel kar yağdı ve örtü de oluştu bugün eridi sıcaklık yükseldi bir tık ancak geceden itibaren sıcaklık eksilere düşecek ve yarın kar yağışı ihtimali var yine.
Bölge adına ise batı karadeniz örtü alacak. Doğu karadenizde giresun çok şanslı rize, doğusu ve artvin kıyıları da örtü alabilecek gibi duruyor.(cıvık) orta karadeniz şanssız rüzgar batılı olduğu için havada kar görülebilir. Sistem hakkında düşüncelerim bunlar. Zonguldaklı hocamın da dediği gibi kaliteli saf kar görmek isteyenler rakım yükseltebilir karadenizde yaşıyoruz kısa sürede rakım yükseltmek kolay.
Ve önümüze odaklanalım sistem bittikten sonra
Hocam samsunlular sandala binip denize açılsalar daha çok kar görür diye düşünüyorum😊 denize daha çok kar vermiş yanaşamamış karaya
Hocam samsunlular sandala binip denize açılsalar daha çok kar görür diye düşünüyorum😊 denize daha çok kar vermiş yanaşamamış karaya
coğrafik yapısı yüzünden maalesef. Denize paralel ya da hafif batı bakılı olsaydı çok güzel kar alabilirdi çoğu sene ama rüzgarlar karayel ve batılı olduğu zaman iş görmüyor. En azından konumum 200-300 arasında ne alırsak artık soğuk yeterli gibi
coğrafik yapısı yüzünden maalesef. Denize paralel ya da hafif batı bakılı olsaydı çok güzel kar alabilirdi çoğu sene ama rüzgarlar karayel ve batılı olduğu zaman iş görmüyor. En azından konumum 200-300 arasında ne alırsak artık soğuk yeterli gibi
Bu sistemi çerez olarak kabul edelim. Daha iyisi yolda inşallah😊
Gugul gelio gugul bu şimdlik tanışma faslı asıl gelecek olan hazırlanıyor
Zonguldakli67 hocxam benim konumum kütle bakımından kötümü? Vakfıkebir
Arkadaşlar trabzon çukurcayir örtü alirmi
Zonguldakli67 hocxam benim konumum kütle bakımından kötümü? Vakfıkebir
Senin konum şanslı. Eynesil, vakfıkebir, Akçakale şanslı olan yerler
Hocam ben akşamda dek alırmıyım sürekli sabah vuruyor çünkü geçen sene öyle olmuştu
Kuzeye baktığı için dimi?
Arkadaşlar trabzon çukurcayir örtü alirmi
Orası neresi ula. İçeride mi kalıyor🙄