Screenshot_20211220-170507_Chrome.jpg
Aslında ecmwf samsunu bi beyazlatırım demiş gibi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturScreenshot_20211220-170507_Chrome.jpg
Aslında ecmwf samsunu bi beyazlatırım demiş gibi
sizce bu durum samsun için değişebilir mi ne diyorsunuz Zonguldakli67 hocam
Artık biz modele göre konuşursak ya çok haklı çıkarız yada çok haksız çıkarız. Yaşa ve gör diyorlar ya. Bu cümle en çok samsun için geçerli sanırım. Ben örtü oluşacağını düşünenlerdenim ama 3 cm ama 5 cm
Artık biz modele göre konuşursak ya çok haklı çıkarız yada çok haksız çıkarız. Yaşa ve gör diyorlar ya. Bu cümle en çok samsun için geçerli sanırım. Ben örtü oluşacağını düşünenlerdenim ama 3 cm ama 5 cm
İnşallah hocam
Beklentiyi yüksek tutmayin bence
En büyük sevincim Aralığı boş geçmemek oldu En son 2013 Aralık da kar almıştık
:'D Bu yılbaşı sistemi de vardı evet
Tüm modeller iyi kar veriyor gördüğüm kadarıyla yaşa ve gör bundan sonrası sürprizlere açık olabilir demiştim kendimce
Tüm modeller iyi kar veriyor gördüğüm kadarıyla yaşa ve gör bundan sonrası sürprizlere açık olabilir demiştim kendimce
Batı şanslı 😇
Ulaa hocam ben burda vakfikebur habgi tarafta rica etsem işaretlermisin beyazlik var morluk var olduğu yerde anlamadim sjvjxjvksa 😁 Semih Ö.
Ulaa hocam ben burda vakfikebur habgi tarafta rica etsem işaretlermisin beyazlik var morluk var olduğu yerde anlamadim sjvjxjvksa 😁 Semih Ö.
Sanki koyu mavi besikduzu vakfikebir
:'D Bu yılbaşı sistemi de vardı evet
Yıl başı sistemi çok iyidi
Samsun 200rakim ne olur son verilere göre ?
Yıl başı sistemi çok iyidi
2000 lerin en iyi sistemlerinden biriydi bence
Kuzeyden gelmesi beklenen yeni bir soğuk ve yağışlı hava dalgası nedeniyle Batı Karadeniz'de bu akşam başlayacak karla karışık yağmur ve kar yağışlarının Zonguldak, Bartın, Karabük. Düzce ve Kastamonu illerimizde çarşambaya kadar 20-40 cm arasında kar örtüsü beklenmektedir.
Bolu merkez için birşey var mi acaba ?
Samsun kar yağışı ne zaman başlar Çarşamba akşamı mı