- Resmi Gönderi
Ben demiştim galiba bir yer için ama modeller değişti yine.
O zaman ki şartlara göre evet öyleydi bunda 2 gün önceye kadar. Yalan da değil
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBen demiştim galiba bir yer için ama modeller değişti yine.
O zaman ki şartlara göre evet öyleydi bunda 2 gün önceye kadar. Yalan da değil
Zonguldakta bir sıkıntı yok yerde de kar görülecek
Son güncelleme de zonguldakta sıkıntı yok demi biraz saati ileri atmış galiba siz daha
İyi bilirsiniz
Yarın sabah merkezde ben saf kar beklemiyorum açıkçası akşama kadar. Karla karışık olur. Akşam 21 den sonra saf kar olur. Zonguldak hep karmaşık bir yer ne olacağı belli olmuyor. Bakalım göreceğiz. Bi bakmışık sabah 0 derece olmuş yoğun kar yağışı alıyoruz
200 Rakım üstünde yarın öğleden sonra başlar kar bence
Google hava durumu bu sabah kar veriyor amma 200-230 rakım üstü için muhtemel
Kütleler Bolu'ya kadar ulaşırmı ? Arada bir radar takibi yapıyorum şuanlık kıyı kesimlerde yağış etkili
Kütleler Bolu'ya kadar ulaşırmı ? Arada bir radar takibi yapıyorum şuanlık kıyı kesimlerde yağış etkili
Bu gece kar yağışı alacaksınız
Trabzon 90m rakım da kar ne zaman başlar ?
Bu gece kar yağışı alacaksınız
Tamamdır teşekkürler hocam
Düzce 264 rakım ne olur örtü görür müyüz?
Batı Karadeniz iyi doğu Karadeniz iyi Orta Karadeniz yine kötü bu gidişle havada zor görür Samsun
Samsun yordun be
Arkadaşlar heyecanınızı anlayabiliyorum. İmkan olsada tüm illerimiz Kara doysa. Nasibimizi de ne varsa o gelecek artık. Kimimiz radardan, kimimiz camlardan takip edeceğiz yağışı. Hepimizin şansı bol olsun👏👏
Zonguldakli67 abi ECMWF öğlene güzel kar vermiş sıcaklık sorunu olmaz mı o saatlerde ?