Batının karsı boluya bak rezillik bide 7 gündür yüzde 80 ikon koyuyolar utanmadan
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Bu sistemin en bahtsızı biziz gibi merkezde kar yok örtü bile görmedik günlerdir yağdığı halde
Bu dağkentte ne var yatır matır mı var anlamadım 810 metre rakımı var merkez 780 metre dağkentte kesiliyor
-
Hayatımda bu kadar üzgün yıkılmış moral bozukluğuna girmiş bi halim daha olmadı
-
Pc yi kırıyordum az önce 2 km kuzeyimiz de örtü var
-
Ünv ilk geldigim 2 sene güzel kar gördüm haricinde boludan cok umutluydun kar konusunda 5.senem bu resmen hicbirsey yok kampüste çimlerde az örtü oluşturmuş sadece
-
Ben alıştım hocam sıkıntı yok benim için. Artık eskisi kadar çok kar yağmıyor buralara malesef. Biraz da bahtsızlık var kütleler bolu ovasına yaklaşınca yok oluyor.
-
Yarın Giresunsporun maçı var üstüne karda geliyo vallaha cennet gibi 😄💚🤍🔥
-
Ayrıca şuan hava 0 derece civarında. Eksiye düşmeden pek bi örtü yakalama şansımız yok.
-
Nazar değdi Bolu’ya
-
Şaka mısınız arkadaşlar şuan en bahtsız samsundur bunun yarışını yapmayalım bence
-
trabzon besikduzunde çok iyi yağmur var hafif yağmur gosteriyordu ama dokturuyor
-
Mesela istanbul beylikdüzü yağmurlu gözükmesine rağmen veya silivri kar aldı ufacık yağışla bizim her günümüz karlı gözüküyordu bu ihtimalleri başka şehre verseydik yıkılırdı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bilal Tan hocam rüzgarın yönünden kaynaklı biz tam o maviyle gösterdiğim yağışsız kısımda kalıyoruz. Gece saatlerinde değişmesini umuyorum.
-
Yani delirdiğim nokta ankara mesela yüzde 90 kütle yakalıcak dedi hava durumu yajaladı bizde her gün öyleydş ankarada 1 gün o gerçekleşti bizde tık yok
-
2 derece konumunda şuan
-