Tokat basciftlik kuvvetli kar yağışı var rakım 1400
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Hiç bişey yok 😂 yağar inşallah
-
Dışarı çıktım hiç kar soğukluğu yok yumuşacık hava😞
-
Düzce 264 rakım çok güzel güneş var
-
Düzce 264 rakım çok güzel güneş var
Rüzgar şuan kuzeybatılı esiyor. Daha kuzeyli esse iç kesimlere daha iyi yağış bırakacak. Öğle saatleri zaten hava biraz ısınır ama akşam ve gece saatlerinde şans hala devam ediyor. İş tamamen radar takibine kaldı şuan
-
- Resmi Gönderi
Zonguldak gök gürültülü kar yağışı mevcut💓
-
Balkonum an itibarıyle
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Reis memleketimi özledim fotolar bekliyorum senden ben bartındayım şuan çok uzak olmasada zonguldak bir ayrı yok mu şöyle tepeden 😂
-
Samsun adına birşey olmayacağı belliydi deniz üzerinden giden kütleler direk of-artvin arasına şuan kar bırakıyor kıyılar kky 200 mt üstü kar başladı.
Samsun kadar yorucu bir yer varsa oda trabzondur başkada tanımam.
Rüzgar rüzgar rüzgar.
-
giresun için son durum nedir? beklentim yok ama sorayım örtü ihtimali var mıdır?
-
arkadaşlar bugün sahillerde örtü yok en iyi ihtimal havada görürsünüz.
yarın orta ve doğu kardeniz akşam saatlerinde saf kar başlayacak ve yer yer örtü oluşturur rüzgar yönü yarın Trabzon merkez için daha iyi, sabredip bekleyin.
-
Hocam fotoğraf bekliyorum
-
Yerler kuruyor kar yağacak diye seviniyorsun
Ama yine yagmur😭
-
- Resmi Gönderi
Kar var dediler geldik Hayırlı olsun Karadenizli kardeşlerim
-
baya super yalniz uzun vade ama olsun mutlu ediyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -