Batı karadeniz 2021 in en şanslı yeri oldu
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Düzce hariç batı karadeniz...kaç senedir ilk defa hayal kırıklığına uğrattı konumum
-
- Resmi Gönderi
2021 de 3 tane. Ocakta 90 cm şubatta 56 cm Aralık 25 cm konumumda 😎. Rabbim olmayan yerlerede nasip etsin inşallah💓
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Yav kötü bişey demedim ben sadece sistemin uğramadigi arkadaslarimiz uzuluyo gördükçe dedim ve de bin pişman oldum siliyorum zaten allah allah
Güzel kardeşim..
Sen mesajına bir gülücük koysaydin yanlış anlama olmazdı ama biz yine de anladık seni.
Bizler varsa görsel paylaşalım deriz,sizlerde atarsınız.
Böyle güzellikler paylaşılınca kişilere daha güzel duygular verir.
Evde tek başıma ziplamaktansa siteye atar paylaşım ederim diyelim.
İnşallah sende,hepimizde fazlasıyla dilediklerimizi görelim.
Seviliyorsunuz HS ailesinin her ferdi
Bol şans, güzel yağışlar inşallah
-
Ben kara doydum😋😅
-
Vallaha dogu bölgelerde bence nasibini aldi kac yildir aralikta boyle bir yagis almamistik bu zaten tanisma faslı yenisi yolda geliyor
-
Küçük sistemlerin ardindan büyük gelir bunu kac defa yaşadık hatirlayin.
-
gfs üzdü yine aksam nasıl olacak bakalim
-
Vallaha dogu bölgelerde bence nasibini aldi kac yildir aralikta boyle bir yagis almamistik bu zaten tanisma faslı yenisi yolda geliyor
Ben alamadım doğu olarak
-
gfs üzdü yine aksam nasıl olacak bakalim
Gfs umrumda degil benim o son gunlerde kendine geliyor onemli olan ecmwf boyle gostermeye istiarli bu guzel birsey
-
EPS de bizden yana hadi bakalim:)
-
Ben bu sistemi kapattım kendi adima guzel örtü aldım artık diger balığa yöneldim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
14 Ocakın aynısı oldu yine
-