Benim konum yarın sabah -6 hissedilen -10 gözüküyor
Hocam sıra bende dek alıcaz sanırım hava açıktı bi anda karardı öyle bir kararma varki sanki simsiyah heryer
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBenim konum yarın sabah -6 hissedilen -10 gözüküyor
Hocam sıra bende dek alıcaz sanırım hava açıktı bi anda karardı öyle bir kararma varki sanki simsiyah heryer
Bafra çok iyi kar aldı devam da ediyo
Gece 1 e kadar devam sonrası don - buzlanma
çok enteresan bir sistem oldu...
Konumun adına beklentilerim çok altında geçti.
Doğu Karadenize yakışan bir sistem olmadı potansiyeli yüksek olsada rüzgar sıcaklık derken sistem gelip geçti.
Ne kadar kötü desem de Batı ve Orta karadenize Aralık ayında bu bölgeler güzel kar yagışı aldı, hayırlı olsun.
çok sistem kaçırıyoruz sonu 2017 kışı gibi olur
Kaçta bitiyor ? Valla güzeldi sistem ben çok tatmin oldum ilk gün hiç yağmayacak sandım ama sonrası sürprizdi 👌
Kaçta bitiyor ? Valla güzeldi sistem ben çok tatmin oldum ilk gün hiç yağmayacak sandım ama sonrası sürprizdi 👌
Yağış yarın sabah saatlerinde tamamen çekiliyor o zamana kadar yer yer yağışlar gözükebilir konumuz adına radara bakarak takip edebilirsiniz
Bu sistemde bana yaramadı. Bakalım önümüzdeki sistemlere 😂
Bafra çok iyi kar aldı
Zonguldak belediyesi medyayı güzel kullanıyor
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Belediye timi bizim sokağın yolunu açamadığı gibi carsiyida açamadı
Salih61 hocam gece kar yağışı alırmı vakfıkebir yorozdan öteyim batı kısmında
Bir tek sorun şu şehir kameraları bölümündeki sorunu gidermediler değişik noktalardan da kameralar izleyebilir bölge halkı umarım