kütleler bu gece buraları vuracak gibi sürekli
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Tatil olduuu
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Tatil olduuu
Sadece taşımalı eğitim tatil
-
Şaka gibi taşımalı diyor ama şimdi Belediyeye yazdım tüm okullar tatil diyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bizim okul gruubnda tartışma var bir taraf tatil diyor öbür taraf var diyor
-
Servisçiler bile herkese tatil diyor amma bakalım
-
Servisçiler bile herkese tatil diyor amma bakalım
Ben servis şoförü olsam bu yolda trafiğe çıkmam
-
Bende gitmeyecem yarın çoğunluk gelmeyecek gibi
-
- Resmi Gönderi
Zonguldaklı üyeler valiliğin instagram, twetter sayfalarına şunu yazsın. Yarın okula gidip gelirken başıma buzlanma, ve kar yüzünden bir şey gelirse sorumlusu Zonguldak valisidir
-
Bende gitmeyecem yarın çoğunluk gelmeyecek gibi
Hocam bizede yeni haber verdi müdür kardeşlerimin tüm herkese tatilmiş burda sizdede öyledir ilk başta taşımalı dediler sonra tüm herkese çevirdiler
-
İyide belediye tüm herkese tatil diyor valilik taşımalı diyor şaka gibi
-
Devlet kurumlarının birbirinden haberi yok =D=D
-
Devlet kurumlarının birbirinden haberi yok =D=D
Nezaman olduki vatandaşı düşünen yok böyle şeyin :D =D
-
Bartın erken başladı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gece rekor gelebilir aralık için
-