Sahillerimiz ciddi derecede soğuğu aldı artık -10 değil -7 gelse bile kar görürüz
Soğuğun kökeni de önemli olacak
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSahillerimiz ciddi derecede soğuğu aldı artık -10 değil -7 gelse bile kar görürüz
İstikamet rusya sibirya(gugul) :D
3 Ocak Odaklandım
3 gün önce Zonguldak ereğli de çıkan hortumcuk💥
iyi bir insta sayfası ocakta bol bol kar yagacak karadenizi kıyıları kar rekoru kiracak gibi iddia ki şeyler yazdı hikayesinde bu bile mutlu etti hayırlısı artık
iyi bir insta sayfası ocakta bol bol kar yagacak karadenizi kıyıları kar rekoru kiracak gibi iddia ki şeyler yazdı hikayesinde bu bile mutlu etti hayırlısı artık
Hocam ben sanki seni beşikdüzünde gördüm bi ara ama hangi ara bilmiyom bu pp deki senmisin?
Kadir Emre kırım üzerinden sistem gelmesinin ihtimali %50 dedi baya olumlu şeyler dedi kıyılardan 30 cm ve üzeri bırakabilir diye ekledi
Hocam ben sanki seni beşikdüzünde gördüm bi ara ama hangi ara bilmiyom bu pp deki senmisin?
Evet benim hocam profilde ki görmüş olma ihtimalin fazladır
Kadir Emre kırım üzerinden sistem gelmesinin ihtimali %50 dedi baya olumlu şeyler dedi kıyılardan 30 cm ve üzeri bırakabilir diye ekledi
Batı bölgeler daha fazla alır hocam 2020 hatırlatırım 1mt yakın kar vardı sahilde, 2günde
Batı bölgeler daha fazla alır hocam 2020 hatırlatırım 1mt yakın kar vardı sahilde, 2günde
sanırım şubat 2020 sistemiyle benzer 60 70 cm arası kar bırakmıştı hayırlısı bakalım neler olacak gelecek mi
sanırım şubat 2020 sistemiyle benzer 60 70 cm arası kar bırakmıştı hayırlısı bakalım neler olacak gelecek mi
sayısal veriler gösteriyor hocam bakalım neler olacak ama bu haftadan itibaren sıcaklık yükselcek baya
Güzel güzel bir hamak gördüm burda ben graphe_ens3.gif
Bartın diyagramı daha bile iyi graphe_ens3.gif