once sistemi alalimda kar haritası sonraki is
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Dekler her zaman fazla vuruyor Geçen sistemde gfs 10 cm dedi bazı yerlere yığılan kar 35 cm buldu konumumda
-
Dekler her zaman fazla vuruyor Geçen sistemde gfs 10 cm dedi bazı yerlere yığılan kar 35 cm buldu konumumda
Sizce Zonguldak nasıl olur bu sistemde?
-
- Resmi Gönderi
Bildirimlere bak az Semih
Birde bu konuya yazdım "özel mesaja bakiver diye "
-
Allah'ın izniyle yağar da donar da inşallah
İnşallah hocam
-
güzel şeyler oluyor
Akşam güncellemeleri sonra önümüzdeki süreç için bir değerlendirme yapacağım
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İcon , GFS ye benzemiş
-
İcon , GFS ye benzemiş
Gfs öğle çıktısı bakalım nasıl olacak hocam zaten 13,14 sistemi sürprizlere açık son saate kadar değişme açık ül vsr çünkü işin içinde.
-
Ben 15 inden sonrasına odaklandım vallaha 🖤☺️ Salih61 hocam 13,14 havadada olsa görürüz diye tahmin ediyorum o hiç olmasa grapuel olur
-
Ben 15 inden sonrasına odaklandım vallaha 🖤☺️ Salih61 hocam 13,14 havadada olsa görürüz diye tahmin ediyorum o hiç olmasa grapuel olur
Ecmwf gibi gelirse doğu karadeniz şov yapar...
Gfs ecmwf kapışmasını izliyorum gönül ecmwfden yana , temkinli yaklaşıyorum.
Azor duruma bağlı olarak 15 sonrası sistem efsane potansiyeli barındırıyor.
İcon kısa vade için takip edilebilir , uzun vadede başarı yüzdesi çok yüksek deil.
-
Ben ayın 13 ü şuanki çıktılarda Batı karadeniz kıyılar dahil kar bekliyorum MGM sanırım temkinli yaklaşmış ve kıyılara kky vermiş pazartesi günü herşey belli olur.
-
Bu görüntüde alır
-
Hatta biraz daha doğularsa diğer sistem içinde iyi olacak
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. hmmmmmm
-