Atatürk köşkü yağış kara döndü geliyor yavaş yavaş 🌨️☃️ Trabzon hazırlan
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Atatürk köşkünde yağış kara döndü
-
kimse hafta sonu gelen sistemden bahsetmiyor, gelen sistemin 850hpa iyi olmayabilir ama 500hpa canavar gibi
sahil bandında grapeul yağışların fazlasıyla görülecek. Beni hafta sonu gelen sistem daha fazla heyecanlandırıyor. saf kar yapmasa bile bu görüntü her zaman oluşmaz, ilgi çekici bi hava olayı bizi bekliyor diyebiliriz
-
2020den beri adam akıllı saf kar göremedik gibi bir şey bu kiş göreceğiz insallah
-
Ordu'da yağış yok tahminen ne zaman başlar
-
kimse hafta sonu gelen sistemden bahsetmiyor, gelen sistemin 850hpa iyi olmayabilir ama 500hpa canavar gibi
sahil bandında grapeul yağışların fazlasıyla görülecek. Beni hafta sonu gelen sistem daha fazla heyecanlandırıyor. saf kar yapmasa bile bu görüntü her zaman oluşmaz, ilgi çekici bi hava olayı bizi bekliyor diyebiliriz
Hocam Doğu Karadeniz özelinde mi söylüyorsunuz.
-
Ordu'da yağış yok tahminen ne zaman başlar
Gün içerisinde yağışlar devam edeck , radar takibi yapabilirsiniz. Kütleler gözüküyor radarda.
-
kar'dag57 orta karadenizde kısmen dahil edilebilir ama asıl aksiyon doğu karadenizde gözüküyor. 500hpa değerleri çok güçlü ne denli aksiyonlar yaşarız kestiremiyorum, heyecanlı olacağı kesin.
-
Bartında anlık şuan kar yağışı hafif soğuk olursa yağış olmaz yağış olursa soğuk olmaz gerçeği var şuan
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yağışlar radarda Kara dönmeye başlıyor
-
Bartında anlık şuan kar yağışı hafif soğuk olursa yağış olmaz yağış olursa soğuk olmaz gerçeği var şuan
Aynen hiç yağış olmadı
-
Sistem yağış konusunda çok kötü bir sistem oldu
-
Sistem yağış konusunda çok kötü bir sistem oldu
Daha yaşamadım hocam bı yaşayım haber vercem yağış konusunda şuan kütleler hazırlanıyor rüzgar dönsün koparsiniz inşallah
-
Yağış varken sıcaklık yüksekti şimdi tam tersi ah batıkaradeniz 😅
-
-