Ben bu işten birşey anlamadım arkadaş Trabzon'a yağan kar benim konumuma yağmur düşüyor vay anasını Cerkes55 hocam bu kütleler beni sevmiyo sanırım
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Senin konumun neresi?
-
Senin konumun neresi?
Vakfikebir hocam
-
Vakfikebir hocam
Sen trabzonun değil de genelde giresunun ekmeğini yersin bu sistem dedikleri sistem degildi zaten bundan ekmek çıkmaz ekmek çıkan yer doğu taraflar hızlı bir giriş-çıkış oldu
-
Sen trabzonun değil de genelde giresunun ekmeğini yersin bu sistem dedikleri sistem degildi zaten bundan ekmek çıkmaz ekmek çıkan yer doğu taraflar hızlı bir giriş-çıkış oldu
Hafta sonu ben şanslı konumdamiyim peki?
-
Hafta sonu ben şanslı konumdamiyim peki?
500 hpa çok güçlü ancak 850 olarak yetersiz örtü olurmu muallak kar görürmüyüm dersen görürsün
-
500 hpa çok güçlü ancak 850 olarak yetersiz örtü olurmu muallak kar görürmüyüm dersen görürsün
Hocam Samsun merkezdemisn sen
-
Bu sistem bari foslamasak
-
Hocam Samsun merkezdemisn sen
Evet
-
Evet
Ben Vezirköprü oturuyom hafta sonu kar görme şansımız nedir
-
Ben Vezirköprü oturuyom hafta sonu kar görme şansımız nedir
Sivas-ankara hattına bu sistem pek inmiyor.iç kesimler genelde bu yönden yağış alıyor.sahil kesimine gelen kütlenin iç bölgeye uzandığı çok nadirdir.o gün gelsin radardan takibi yapılır
-
Sivas-ankara hattına bu sistem pek inmiyor.iç kesimler genelde bu yönden yağış alıyor.sahil kesimine gelen kütlenin iç bölgeye uzandığı çok nadirdir.o gün gelsin radardan takibi yapılır
Biliyorum Samsun iç kesimlerinde dek de alamiyoruz malesef
-
Biliyorum Samsun iç kesimlerinde dek de alamiyoruz malesef
İç kesimlere siklon yağış kıyı kesimlerede deniz etkisi yağış(DEK) yarıyor her zaman.o gün gelince takip edeceğiz
-
Cerkes55 hocam şu radardaki görünen kütleler hangisi bize yarar?
Screenshot_2022-01-14-02-07-31-165_com.lucky_apps.RainViewer.jpg
-
Cerkes55 hocam şu radardaki görünen kütleler hangisi bize yarar?
Screenshot_2022-01-14-02-07-31-165_com.lucky_apps.RainViewer.jpg
Rüzgar nereden esiyorsa orası yarar sana kıyı iller için her zaman rüzgar daha önemlidir
-