Rüzgar nereden esiyorsa orası yarar sana kıyı iller için her zaman rüzgar daha önemlidir
Onada bakaym bı sn
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturRüzgar nereden esiyorsa orası yarar sana kıyı iller için her zaman rüzgar daha önemlidir
Onada bakaym bı sn
Görelede ki kütle yarar ama sana gelene kadar gücü ne olur bilemeyiz
Buraya kar yağıyor yazdığım gibi kar kesildi .Kem gözlü müsünüz =D
Buraya kar yağıyor yazdığım gibi kar kesildi .Kem gözlü müsünüz =D
Eskiden Hızır Aleyhisselam sık sık bizleri ziyaret edermiş ve zorda kalanlara yardım edermiş.
"Kul sıkışmayınca Hızır yetişmez"denir..
Birde hikayesi var eskiler anlatırdı bizim oralarda.
Tek başına bir yaşlı amcamız varmış ve zor durumda yaşamaya devam ediyormuş.
Çoğu zaman aç bir halde öğünleri atlatıyor ama Allah'a dua etmekten,her vakit camiye girmekten de geri kalmıyormuş.
Yine aç bir halde akşam namazına giderken Cami önünde bir ihtiyar yolunu keser,ona "açsın sen al bu keseyi yersin evde"der ve elindekini ona verir.
Amcamız namazını kılar ve eve döner,keseden bir ekmek çıkar yumuşak ve lezzetli..Yer keseye kalanı geri koyar..Sabah bakar ekmek var yine yer ,açar yer, döner yer amca..
Günler geçer hep lezzetli ekmek ve hep yumuşak ve bitmezde,eksilmezde.
Bir zaman sonra hocaya anlatır durumu
Hoca efendi ise
"Amca keşke bana anlatma saydın"der , anlatır kimdir,kim olabilir amcayla az zaman geçirir.
Amca eve döner keseye bakar ekmek yok..
Saadet sende sadece seyret,o anları yaşa ,anlatma, söyleme..
Şakayla karışık bir şeyler karaladik ama
Olay gerçektir,bu ve buna benzer bizim sadece köyde eskilerin anlattıkları bir sürü gerçek hikaye var..
Hayırlı geceler..Nerden aklıma geldiyse yazdık işte..
Ordu 2 Sistemde 2 foslama ile yoluna devam ediyor 😕
Günaydın sevgili forum ailesi
Öncelikle bu sistemde beklentimi söylemiştim. havada kar yağışın kuvvetli olduğu yerde cılız bir örtü olur dedim öylede oldu.
Mgm 5 -10cm verdiği kalınlığı çok abartıliydi...
Hafta sonu sisteminde az da olsa iyiismeler devam ediyor.bu sistem direk bölgemize indiğinden yagis sorunu olmayacak ama 850hpa zayıf. Ben bu sistemde Trabzonun batısı ile sürmene Artvin arasının örtü oluşacagani düşüyorum...
Grapuel rüzgar oraj kar ne ararsan var , 850hpa da -10 olsa idi sahil yolunu
kapatırdık , hayırlısı bakalım yaşayıp göreceğiz
Daha Çok GösterGünaydın sevgili forum ailesi
Öncelikle bu sistemde beklentimi söylemiştim. havada kar yağışın kuvvetli olduğu yerde cılız bir örtü olur dedim öylede oldu.
Hafta sonu sisteminde az da olsa iyiismeler devam ediyor.bu sistem direk bölgemize indiğinden yagis sorunu olmayacak ama 850hpa zayıf. Ben bu sistemde Trabzonun batısı ile sürmene Artvin arasının örtü oluşacagani düşüyorum...
Thundersnow kuvetli grapuel 🖤🖤
Daha Çok GösterGünaydın sevgili forum ailesi
Hocam 500hpa nin etkisi sıcaklığa olmaz mı -8 girse bile 500hpa -38 civarı bu sistemden daha etkili olacağı aşikar Sürmene yine diğer ilçelere nazaran cılız biseyler aldı
Salih61 atlattığımiz sistemde hiç birşey alamadım trabzon merkez bile aldı ben Yağmur aldım 😁😆
Hocam 500hpa nin etkisi sıcaklığa olmaz mı -8 girse bile 500hpa -38 civarı bu sistemden daha etkili olacağı aşikar Sürmene yine diğer ilçelere nazaran cılız biseyler aldı
Zaten var ki örtü bekliyorum. 850hpa zayıf ama üst katman çok soğuk buda beni 2 gündür epeyce heyecanlandıran bir sistem olduğunu belirttim.
Çok nadir 500hpa bu değerlere iner.
Zaten var ki örtü bekliyorum. 850hpa zayıf ama üst katman çok soğuk buda beni 2 gündür epeyce heyecanlandıran bir sistem olduğunu belirttim.
Kar fırtınası olabilir 🙃 gökgürültulu
Salih61 yarın akşam bu aksiyonu görebilecek miyiz? Veya sabahmi
Hocam bafra bu sistemden faydalancakmı