Haftasonunun heyecanlı geçeceğini diyordum hep ama MGM ve ECMWF bize heyecandan öte birşeye sürüklüyor
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Oraj uyarısı nezaman yayınlanır bakıyorumda bulamıyorum site bilen varsa atabilirse sevinirim
-
-38 de girmesi büyük sürpriz gerçekten
-
-38 de girmesi büyük sürpriz gerçekten
hocam oraj haritası nerden bakabilirim?
-
Bu sistem boş değil ama bu kadarda dolu değil, belkide biz kaçırıyoruz bir şeyi gözden bakalım ecwmf nasıl çıkacak .MGM ecmwf verilerini kullanıyor.
WRF'in verdiği yağışlar kuvvetli bir öncekinde yağmur olarak almıştık demekki bu sefer dew point ve yer seviyesindeli soğukluk uygun şartlar daha oturmuş halde çoğunu kar olarak alacağız gibi
-
hocam oraj haritası nerden bakabilirim?
Bir sayfa vardı ama şimdi aklıma gelmedi uyarı yayınlıyordu onla alakalı
-
Kırım üzerinden geldiği için bence böyle
-
Oraj uyarısı nezaman yayınlanır bakıyorumda bulamıyorum site bilen varsa atabilirse sevinirim
Uyarıyı bilmem ama windy uygulamasından ve sayfasından gözüküyor
-
Haft a sonu fırtınamı istersin grapuelmi istersin lapa lapa karmı istersin gök gürültülü karmı istersin herşey var :D
-
Eğerki tahmin tutarsa pazarttesi okullar yok demektir :D
-
Salih61 o sayfayı hatırlayamadım siz hatırlıyor musunuz hocam ?
-
estofex mi?
-
-- Dikkat! --
Doğu Karadeniz’de rüzgarın, yarın (Cumartesi) günün ilk saatlerinde batısında zamanla genelinde batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına yer yer 9 kuvvetinde (90 km/sa) kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, Pazar günü (16.01.2022) sabah saatlerinde etkisini kaybedeceği beklenmektedir.
-
Bende hatırlamıyorum hocam pek takip ettiğim söylenemez o sayfayı.
anlık olarak MGM radarı ve Windy sayfasını takip ediyorum genelde
-
Salih61 fırtına eşliğinde kar yağışı
-