Geri mi aldı? Benim konumum aynı değiştirmemiş zaten yoğun vermemişti
Kky çevirmiş 5 günlük tahminde, dediğimiz gibi olacak muhtemelen. anı yaşayalım derim.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGeri mi aldı? Benim konumum aynı değiştirmemiş zaten yoğun vermemişti
Kky çevirmiş 5 günlük tahminde, dediğimiz gibi olacak muhtemelen. anı yaşayalım derim.
Doğulu geliyor kendi açımdan begenmedim
Zonguldak'ı değiştirememiş korkudan😅 sağı solu belli olmuyor bu ilin diye
Çok saçma gerçekten ya, saatlik olarak tahmin mi değişir. Neyse vardır bir bildikleri herhalde
Akşam ecmwf güncellemesinden sonra tekrar değişecek mgm o zaman bakalım görelim
Çok saçma gerçekten ya, saatlik olarak tahmin mi değişir. Neyse vardır bir bildikleri herhalde
Saadet neler çektin sen yaw
Ecmwf daha tutarlı gfs uzun vadede fikir veriyor o kadar yakın vadede ecmwf bin yanında bile olamaz gfs
Günlük tahmin farklı ,5 Günlük farklı, uzun vadeli farklı, saatlik hepten farklı bir tahminleri var.
Radar ve deniz suyu sıcaklıkları için baktığım bir sayfa . Dünkü sistemde nasıl cuvalladiklari ortada pek güvenmeyin yani , yarı yolda bırakıyor kendisi.
Saadet neler çektin sen yaw
Umudum her zaman bakidir. Ama zaman kısa ben yorgunum ve yol uzun. 😂
Günlük tahmin farklı ,5 Günlük farklı, uzun vadeli farklı, saatlik hepten farklı bir tahminleri var.
Radar ve deniz suyu sıcaklıkları için baktığım bir sayfa . Dünkü sistemde nasıl cuvalladiklari ortada pek güvenmeyin yani , yarı yolda bırakıyor kendisi.
Evet, katılıyorum 👍🏻
Benim konumum hâlâ aynı
Benim konumum hâlâ aynı
Tekkeköy merkeze göre şanslı
Akşam ecmwf güncellemesinden sonra tekrar değişecek mgm o zaman bakalım görelim
Guncellemden sonra tekrar degisiyor mu hocam
Tekkeköy merkeze göre şanslı
Hocam MGM Vezirköprüye yoğun kar vermiş ihtimal varmı sizce
Guncellemden sonra tekrar degisiyor mu hocam
Değişmiş işte arkadaşlar öyle dedi 😊 Bi bakmışık yoğun kar yağışı ikonları yağmura dönmüş. Ben her zaman derim çok büyük beklentiye girersek daha çok üzülürüz