Evet güzel bir yazı gayet güzel açıklamış
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Saat 12 den sonra yapacağım.
iyice moralim bozuluyor, Ordu merkez yağmur gösteriyor,doğru mudur hocam siz ne dersiniz
-
Zonguldağın zirvesi 1100 rakım 12 Ocak 2022 FI5OAW4XsAIkoBa.jpg
-
Zonguldak Gaca her gelen sistemde kar alır orayı düşünemiyorum herhalde 2 metreyi de geçecek bu gidişle
-
var bi hayalimiz
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Boşuna The Gaca denmiyor =D=D
-
Arkadaşlar değerlendirme yapacaktım ancak gündüz yaptığım değerlendirme ile aynıdır.çok detaya girmeye gerek duymadım inceledikten sonra. sadece ayın 18-20 arası bana çok iyi geliyor.şimdi merak ettiğiniz bölgeyi sorabilirsiniz.
-
Zonguldağın Uludağı Keşke bir kayak merkezi olsa Zonguldağa yakışırdı
-
Arkadaşlar değerlendirme yapacaktım ancak gündüz yaptığım değerlendirme ile aynıdır.çok detaya girmeye gerek duymadım inceledikten sonra. sadece ayın 18-20 arası bana çok iyi geliyor.şimdi merak ettiğiniz bölgeyi sorabilirsiniz.
Hocam 24ünden sonra ben kırım bekliyorum siz?
-
Giresun merkez 100 rakımdayım sizce örtü oluşurmu
-
Sürmeneyi sorayım 😅
-
rahat oluşur bence
-
Hocam 24ünden sonra ben kırım bekliyorum siz?
O tarihlerde bölgesel rüzgarlarda ufakta olsa bir düşüş söz konusu bunun etkisini büyük ihtimal görebiliriz.
-
Olur yalnız mgm'nin yaptığı 15-20 cm olarak ben birikim beklemiyorum.
-
Samsun ordu
-