akşam 8 9 beklemek lazım sanırım sistem hala giriş yapamadı :D
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
akşam 8 9 beklemek lazım sanırım sistem hala giriş yapamadı :D
vallha vakfıkebir hareketlendi bakalım ne olacak dekler henüz karaya vurmadı Orçun rüzgar konusunda çok iyi yerdeyiz dek kütleleri alırız gece boyunca
-
Hocam Bafra ne olur
-
Fevzi Burak hocam samsun merkez için rüzhar nasıl ? Dek alır mıyız
-
Samsunlular geçmiş yazıları bi baksa her şeyi görecek çok fazla samsunla ilgili soru yok mu ya
-
8 Subat 2020 orçun hazırlan geliyor
-
Samsunlular geçmiş yazıları bi baksa her şeyi görecek çok fazla samsunla ilgili soru yok mu ya
Ne yapacaksin herkez istiyor heycanla kar yagisini onun için soruyor
-
Bu uyguklamanın adı ne dostum
-
Bu uyguklamanın adı ne dostum
-
Kastamonuda Kar fırtınası varmış şuanda
-
Nem çok düşük burada
-
Cerkes55 mgm Sinop için 3.güncelleme yaptı yeniden yoğun kar ikonu koymuş yarın için. Açıkçası benim yarın için batı ilçeleri(ayancık, türkeli) ve Erfelek ilçesi haricinde pek bir şey beklemiyorum konumundan dolayı özellikle Ayancık ilçesinden beklentim çok yüksek. Merkez'e bağlı +200 yerlerde de fena olmayan örtü alacaktır. Yağış devamlılığında da problem var sanki. Ama sizin görüşlerinize de hayır demem Sinop özelinde. 😂
Şuana kadar öyle de oldu 😂 Sinop üstünde çok kütle aktı. Radara bakıldığında ilçeleri saran yağış ve Sinop kabak gibi duruyor. 😂
-
Şimşek çaktı
-
Hiç beklentim yok sadece trofu bekliyorum eğer oda olmasa yorozdan doğusu hayırlı olsun kütleler beni teğet geçip Trabzon'a yoroza atio
-
- Resmi Gönderi
Görsel paylaşımlarınızı bu konuya da atarsanız seviniriz..
Yer ve zaman da yazalım..
Birde görselleri atmadan "TAM BOYUTA"tıklayalım.
havalarinsesi.com/forum/thread/1300/ -