Hepinize iyi geceler arkadaşlar ben yatıyorum sabaha kadar grapuel sağanaklari alırız bu gidişle biz 😔🖤 tadını çıkartın bende 19 unda çıkartırım artık
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Hepinize iyi geceler arkadaşlar ben yatıyorum sabaha kadar grapuel sağanaklari alırız bu gidişle biz 😔🖤 tadını çıkartın bende 19 unda çıkartırım artık
Yagar yav,bir saat önce yok dedin ve anında bir mesaj ile çok güzel yağmaya başladı dedin.
Demekki takip edeceksin, bekleyeceksin abim..
-
Yagar yav,bir saat önce yok dedin ve anında bir mesaj ile çok güzel yağmaya başladı dedin.
Demekki takip edeceksin, bekleyeceksin abim..
Hocam hiç öyle görünmüyor ya doğum ksr altında Giresun kar altında bize yağan kütle gelsede buz grapuel başka birşey değil cildiricam cidden
-
Yerde 3-4 cm'lik örtü oluştu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
samsun dewpoint -2 derece fakat karla karişık yagiyor anormal değil mi sizcede arkadaşlar
-
Hocam hiç öyle görünmüyor ya doğum ksr altında Giresun kar altında bize yağan kütle gelsede buz grapuel başka birşey değil cildiricam cidden
Trabzon ofa 30 dk yağdı sadece uzun süredir yağış yok... yelkenleri suya indirmeyin hemen. Pazartesine kadar aralıklarla yağış devam edecek.
-
Trabzon ofa 30 dk yağdı sadece uzun süredir yağış yok... yelkenleri suya indirmeyin hemen. Pazartesine kadar aralıklarla yağış devam edecek.
Hocam bana gelen yağış buz olarak geliyor anlamış değilim cidden
-
Yarın Hava ne olur Giresunsporun Giresun'da maçı var maç saatinde yağış olur mu gün içi nasıl geçmesi bekleniyor
-
3. Yağış gene grapuel buz 😅😅😅😂😂😂
-
Yarın Hava ne olur Giresunsporun Giresun'da maçı var maç saatinde yağış olur mu gün içi nasıl geçmesi bekleniyor
Yarın da gün içerisinde yağış geçişleri olacak
öğleden sonra yağışlar daha etkili gözüküyor
Dek etkili yağışlar olacağından ne kadar etki yapar bilemeyiz, radar takibi yapacağız.
-
Kamera adam akıllı çekmediği için foto gönderemiyorum mis gibi kar var. Darısı en kısa zamanda kıyı illerine inşallah
-
Yarın da gün içerisinde yağış geçişleri olacak
öğleden sonra yağışlar daha etkili gözüküyor
Dek etkili yağışlar olacağından ne kadar etki yapar bilemeyiz, radar takibi yapacağız.
Hocam samsun merkez bu gece ne olur şuan hiç yağış yok ama radar dolu
-
Bafra çok güzel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sibirya T.Y.B(GUGUL) bu yağışlardan bizim şansımız yok
-
Hocam samsun merkez bu gece ne olur şuan hiç yağış yok ama radar dolu
Hocam radar dolu diyorsunuz yani takip etmekten başka bir seçeneğimiz yok kütle yakalarsaniz kky ve kar şeklinde alırsınız sahiller için.
-