Anlık bartında hafif kar yağışı mevcut
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Zonguldak boş geçiyor yine nasip
-
Atakum müthiş gercekten yoğun kar devam ediyor
-
Bu sistemin en kötü yerlerinden biri Terme yerde bile kar tutmadı 5 dkk yağıyor gidiyor
-
Karabük çoşuyor her yer turuncu kar evin her yerinden gözüküyor yağarken her yer bembeyaz müthiş
-
- Resmi Gönderi
Zonguldak boş geçiyor yine nasip
Zonguldak yarında öyle olacak anlaşılan 😊
-
Zonguldak yarında öyle olacak anlaşılan 😊
Bu kış batı karadenizde yağış sorunu var bence
-
- Resmi Gönderi
Bu kış batı karadenizde yağış sorunu var bence
Aslında yağış sorunu yok. Bu sene türkiyenin en çok yağış alan bölgesine aday. Sadece dek konusunda ereğli filyos arası şanssızdı. Sabahtan beri takip ediyorum ereğli filyos arası boşluk devam ediyor. İlla ki Bi kaç kütle yakalarız
-
anlık bartın fena çaktı gürledi
-
- Resmi Gönderi
anlık bartın fena çaktı gürledi
Bartın'da aktivite var takip ediyorum radardan. Birazdan Zonguldakta da başlamasını bekliyorum bakalım
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Zonguldakli67 abi bu ay bizim böylemi geçer soğuk ve karsız ilerleyen zamanlarda durum nasıl olur?
-
sandıkları terk etmeyin....
Radar da vurduğu yeri toz dumana çevirecek Kütleler var , uyumayacak kişiler kendi konumlarını takip edebilir.
Not: yer seviyesi bu sistemde çok soğuyacak 18 20 sistemi için daha güzel koşullar oluşturuyor.
-
- Resmi Gönderi
Zonguldakli67 abi bu ay bizim böylemi geçer soğuk ve karsız ilerleyen zamanlarda durum nasıl olur?
Dek işi tamamen şans işi. Şu anki sistemden illa ki birşeyler koparıcaz. Benim ümitle beklediğim sistem ayın 18i.
Sonrasında ki sistemde de hatrı sayılır bir kar yağışı alacağız👏
-
galatasaray juventus maçı gibi graupel yağdı 5 dakka ve beyazlattı fındık büyüklüğünde
-