- Resmi Gönderi
Ben ne zaman maviye mora boyanacağım 😅
Sen anca tırnakları boya 😂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBen ne zaman maviye mora boyanacağım 😅
Sen anca tırnakları boya 😂
Düzceye 150 cm vermiş Kastamonu Cide - Şenpazar hattına 170 cm vermiş v
Zehirli oku atayım ozaman ben buraya :D
Semih Ö. karadeniz üstümüze boşalır böyle gelirse :D
Düzceye 150 cm vermiş Kastamonu Cide - Şenpazar hattına 170 cm vermiş v
Yarısı bile yeter bana :'D:'D
Zehirli oku atayım ozaman ben buraya :D
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Maşallah maşallah
carsamba sistemi çok iyi olacak gibi
Siteye girişimde bir sorun oldu uzun süre giremedim kusura bakmayın.
Siteye girişimde bir sorun oldu uzun süre giremedim kusura bakmayın.
Ne kusura hocam 18-19 sistemi için bir değerlendirme bekliyoruz senden
carsamba sistemi çok iyi olacak gibi
Orçun 20cm garantile sne
Ne kusura hocam 18-19 sistemi için bir değerlendirme bekliyoruz senden
Detaylı bakma şansım olmadı en son incelediğim verilere göre batı karadeniz kıyıları sinop'a kadar yoğun kar yağışına maruz kalacak.orta karadeniz de samsun yağış sıkıntısı çekecek iç kesimler yine şuanki örtünün üstüne yeni bir örtü alacaktır.ordu,giresun bölümü ise çarşamba akşamdan sonra yağışı güzel yakalayacak.gece yarısı örtü olabilir kıyılarda sıcaklık uygun.
Doğu karadeniz ise yağış anlamında batı karadeniz ile birlikte ortaklık yapacak.trabzon,artvin arası yine yoğun bir yağış alacak.850 hpa'da -8.5 den aşagıya iniş yok 500 hpa da ise -38 var yaşadığımız sistemden bir tık önde olacaksınız.bu sefer tüm doğu karadeniz kıyılarında rakım farketmeksizin örtü bekliyorum
Detaylı bakma şansım olmadı en son incelediğim verilere göre batı karadeniz kıyıları sinop'a kadar yoğun kar yağışına maruz kalacak.orta karadeniz de samsun yağış sıkıntısı çekecek iç kesimler yine şuanki örtünün üstüne yeni bir örtü alacaktır.ordu,giresun bölümü ise çarşamba akşamdan sonra yağışı güzel yakalayacak.gece yarısı örtü olabilir kıyılarda sıcaklık uygun.
Doğu karadeniz ise yağış anlamında batı karadeniz ile birlikte ortaklık yapacak.trabzon,artvin arası yine yoğun bir yağış alacak.850 hpa'da -8.5 den aşagıya iniş yok 500 hpa da ise -38 var yaşadığımız sistemden bir tık önde olacaksınız.bu sefer tüm doğu karadeniz kıyılarında rakım farketmeksizin örtü bekliyorum
inşallah hocam doğu karadeniz kıyıları da örtü alsın artık hayırlısıyla.
Bıktık bu Samsun'un yağış sıkıntısından
Mgm'nin ölçümüne göre 36 cm kar yağmış Bolu'ya. Üstüne 1 gün sonra bir soğuk salınım daha var , ondan 2 gün sonra sonra 1 tane daha. Vay arkadaş. İnşallah önümüzdeki sistemlerde kıyı şehirleri de kar alır da karadeniz boydan boya beyaza boyanır.