Hocam bizde 5-10 alabilir miyiz
Tokat 18'i akşam ve gece geç saatlere kadar yagış alır güneyli kütlelerden etkileneceksiniz.
Maksimum 5 cm civarı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam bizde 5-10 alabilir miyiz
Tokat 18'i akşam ve gece geç saatlere kadar yagış alır güneyli kütlelerden etkileneceksiniz.
Maksimum 5 cm civarı
Örtü pek fazla almadım ama yağış çok iyidi yerler beyazladi
Bir tık üstünü düşün.örtü olur
Kar haritaları ve yağış modelleri orta karadeniz hattına pek bir şey vermiyor bunu ezbere konuşmuyorum.bu bölgenin sıkıntısını biliyoruz yani sadece rüzgara bile bakıp orta karadenizde nelerin olacağını herkes çözebilir.rüzgar iyiyse herşey iyi.
Cerkes55 hocam kastamonu sahil örtü alırmı salı çarşamba
Cerkes55 hocam kastamonu sahil örtü alırmı salı çarşamba
Alır.
Cerkes55 hocam son bi sorum olucak ortalama 20 cm örtü alırmı
18 19 ocak için inşallah örtü alırız ya yoksa ocak ayında daha ekmek yok gibi duruyor
Cerkes55 hocam son bi sorum olucak ortalama 20 cm örtü alırmı
Sanmıyorum.ihtimalleri her zaman düşük tutun. mgm'nin gazına gelmeyin.sistemin ilk girişinde baya yoğun yağış var batı karadenize sonrası deklere kalıyor.
UYARI:
Hali hazırda doğu karadenizin yüksek kesimleri:800 rakım üstünde oluşan kar birikimine istinaden Salı günü Bölge geneli yeni bir yağışlı havanın etkisine girecek.bu sebepten dolayı 40 cm civarı oluşan kar birikimine +40 cm daha yeni kar eklenecek.bundan dolayı bölgede yaşanacak olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerekiyor.yüksek kesimlerde yaşayan vatandaşlarımız ve yüksek kesimlere çıkmak isteyenlere uyarımdır,
çığ düşmesine dikkat...!
Yayla yollarına ulaşım sağlanamayabilir.
Giresun 18-19 Ocak sisteminde örtü alır mı?
Giresun 18-19 Ocak sisteminde örtü alır mı?
Alır
Cerkes55 Hocam Trabzon Beşikdüzü ilçesi örtü alır mı hocam yoroz sıkıntısınada takılmıyoruz
hocam Sürmene 300m ne olabilir yer yer 20 cm kar vardı sabah
Cerkes55 Hocam Trabzon Beşikdüzü ilçesi örtü alır mı hocam yoroz sıkıntısınada takılmıyoruz
Güzel örtü yakalar.
hocam Sürmene 300m ne olabilir yer yer 20 cm kar vardı sabah
Bi 20 daha koyarsın üstüne