Hocam Atakum 200rakimda 1-2cm olabilir mi ?
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Hocam Atakum 200rakimda 1-2cm olabilir mi ?
En az 5 cm daha koyarsın üstüne
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
zonguldak için iç kesimler daha şanslı heralde
-
zonguldak için iç kesimler daha şanslı heralde
18 Sistemi sahil fark etmeksizin etkileyecek hocam
-
10-30 cm arası deklerin vurduğu yerlerde oluşmasını bekliyorum Perşembe Öğle saatlerine kadar devam edecek yarın öğleden sonra başlayıp öncesinde yarın sabah yağmur ve kky 200 metre üstü kar olarak başlar akşama doğru tamamen saf kar
-
Batı karadenizli kardeşlerim;
Sistem üstüne sistem alacaksınız.kıyılara her gelen sistem kar bırakacak cinsten ULL sisteminden ve geçtiğimiz sistemden canınız sıkıldı ancak o sistemlerin 500 hpa sıcaklığı tutsa 850 hpa sıcaklığı tutmadı, 850 sıcaklığı tutsa Yağış olmadı, yağış olsa rüzgar engelledi derken Yarından itibaren yaşayacağımız sistemde kaymağı doğu karadeniz ile birlikte bölüşeceksiniz.daha bitmedi ardından tekrar bir sistem ve yeterince kuvvetli bir sistem bu 2 sistem sizi yeterince memnun edecektir.
Sizin adınıza sevinçliyim tadını çıkarın ve bol bol resim bekliyoruz
-
Hocam termede kaç cm bekliyorsunuz
-
Batı karadenizli kardeşlerim;
Sistem üstüne sistem alacaksınız.kıyılara her gelen sistem kar bırakacak cinsten ULL sisteminden ve geçtiğimiz sistemden canınız sıkıldı ancak o sistemlerin 500 hpa sıcaklığı tutsa 850 hpa sıcaklığı tutmadı, 850 sıcaklığı tutsa Yağış olmadı, yağış olsa rüzgar engelledi derken Yarından itibaren yaşayacağımız sistemde kaymağı doğu karadeniz ile birlikte bölüşeceksiniz.daha bitmedi ardından tekrar bir sistem ve yeterince kuvvetli bir sistem bu 2 sistem sizi yeterince memnun edecektir.
Sizin adınıza sevinçliyim tadını çıkarın ve bol bol resim bekliyoruz
Yazan ellerin dert görmesin be 👏
-
Hocam termede kaç cm bekliyorsunuz
2-5 cm arası
-
Gfs güncellemesi gibi gelse ben tavım önümüzdeki 2 3 gün için soğuk girişi yerinde yağış da çok güzel. Hafta sonu rüzgar kuzeyimizden çok kütle süpürdü aynısı olmaz umarım.
-
Cerkes55 diyagrama baktınmı?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ani bir düşüş var
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hatırlatmak istedim :memnunseytan:
-
Cerkes55 diyagrama baktınmı?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ani bir düşüş var
Diyagrama bakacaksan ortalamayı baz alacaksın 1-2 senaryonun gösterdiğine ben inanmam asla. ancak o sisteme daha var ne olur bilinmez yine ortada bir top bakalım nereye gol olacak. Bana göre batı bölgeler daha şanslı olacak
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hatırlatmak istedim :memnunseytan:
Haftalardır bir marmara bir avrupa bir yunanistan arasında gitti geldi gitti geldi en son karadenize patladı...
Hiç unutmam
-