Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Mgm ile aynı kanıya vardığım tek nokta cumartesi günü yağış haritalarında onayladığı kıyılar iç ve kesimlerin farketmeksizin yoğun bir kar yağışına hazır olmaları...
-
Hâlâ yoğun şekilde devam ediyor 30 cm e yaklaşıyoruz sanırım otobüsler bile çıkmakta zorlanıyor
-
Cumartesi Günü Batı karadeniz bölgesi Gök gürültülü kar yağışlarına hazır olsun yeni bir Gaziantep olayı yaşanmaması için herkesin hazırlıklı olmasında fayda var yağış haritaları bunu onaylıyor DEK+CEPHE birleşerek bölgeye 20 cm aşağı bir birikim beklemiyorum.
Detaylı açıklamayı cuma günü yaparız.
-
Mgm söylediği hicbirsey inandirici gelmiyor bana
-
30 cm e doğru gidiyoruz çok yoğun yağıyor açılan yollar anında kapanıyor
-
MGM'nin tahminlerine anlam veremiyorum, örtü alamadığımız kıytırık sistemlerde yoğun kar ikonu koydu, bu sefer örtü beklenen iyi bir sistem geldi, normal kar ikonu koydu🤔
-
30 cm e doğru gidiyoruz çok yoğun yağıyor açılan yollar anında kapanıyor
Hocam konum neresi bir foto atsan
-
Her sistemden bati karadeniz faydalaniyor gibi subati beklicez artik yapacak bir sey yok bu gece 3 4 cm yağarsa iyi
-
Cerkes55 abi kıyılar dahil mi ya yine hiç bişey alamadık bu sistemde havada dolandı gitti 😢
-
Her sistemden bati karadeniz faydalaniyor gibi subati beklicez artik yapacak bir sey yok bu gece 3 4 cm yağarsa iyi
Abi kıyılar bomboş bişey yok hep içerilerde kar
-
Cerkes55 abi kıyılar dahil mi ya yine hiç bişey alamadık bu sistemde havada dolandı gitti 😢
Sistemin sınırı samsun olacak bana göre halen daha batı karadeniz kıyılarıda komple kar alacak cumartesi günü
-
Cumartesi Günü Batı karadeniz bölgesi Gök gürültülü kar yağışlarına hazır olsun yeni bir Gaziantep olayı yaşanmaması için herkesin hazırlıklı olmasında fayda var yağış haritaları bunu onaylıyor DEK+CEPHE birleşerek bölgeye 20 cm aşağı bir birikim beklemiyorum.
Detaylı açıklamayı cuma günü yaparız.
Sinop yağışın çoğunu yağmur olarak almıyor mu sıcaklık konusunda sınırda sanki ne dersiniz.
-
ilginç bir güncelleme oluyor batı karadeniz ve orta karadeniz için olumlu gelişmeler devam ediyor 23 sisteminde.
Bu oranda doğulama devam etmeli , hem 23 sistemi hemde ilerisini için işlerin düzelmesini sağlar.
-
ilginç bir güncelleme oluyor batı karadeniz ve orta karadeniz için olumlu gelişmeler devam ediyor 23 sisteminde.
Bu oranda doğulama devam etmeli , hem 23 sistemi hemde ilerisini için işlerin düzelmesini sağlar.
Hocam size demiştim değişimler olabilir diye
-