Atakum 200Rakımda kar kalınlığı böyle
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Salih61 Hocam güncelleme hakkında yorumunu alabilirmiyim?
-
Soğuklar halihazırda kuvvetliyken - 6 girişinde kar alabiliyoruz demi
-
Soğuklar halihazırda kuvvetliyken - 6 girişinde kar alabiliyoruz demi
Zor 500 hpa önemli. Deniz soğuk elbet etkisi olacaktır
-
Cerkes55 sanki ülke sistemi olacak bu gidişle sistem ne dersin?
-
Cerkes55 sanki ülke sistemi olacak bu gidişle sistem ne dersin?
200 km daha doğuladı böyle giderse 2017 yaşanır tabi 3/2 si olarak iç kıyı yüksek alçak farketmez
-
Zonguldakli67 hocam durumlar nasıl Zonguldak için bu güncellemeyle?
-
200 km daha doğuladı böyle giderse 2017 yaşanır tabi 3/2 si olarak iç kıyı yüksek alçak farketmez
o top sochiye oturursa neler olur? ihtimal sadece merak ettim
-
Zor 500 hpa önemli. Deniz soğuk elbet etkisi olacaktır
Ben şöyle kabaca hesapladım 18 Ocak saat 13 de - 6 girişi vardı 13 30 da sulu kar başladı 14 00 da kar'a döndü. 16 00 17 00 gibide - 8 girdi galiba yani benimki düz mantık😂. Her ikisinin oluşum koşullarında farklılıklar vardır elbet burada Cerkes55 sizin değerli yorumlarına ihtiyaç var. 😂
-
o top sochiye oturursa neler olur? ihtimal sadece merak ettim
Zor ama top bu halen daha netlik yok 2017 geliyor aklıma istikamet aynı gibi tabi biraz incelik gerekiyor.ben samsunu sınır görüyordum şimdi rize sınır oldu.
-
Ben şöyle kabaca hesapladım 18 Ocak saat 13 de - 6 girişi vardı 13 30 da sulu kar başladı 14 00 da kar'a döndü. 16 00 17 00 gibide - 8 girdi galiba yani benimki düz mantık😂. Her ikisinin oluşum koşullarında farklılıklar vardır elbet burada Cerkes55 sizin değerli yorumlarına ihtiyaç var. 😂
Yaşadığın yeri benden daha iyi bilirsin.güneş etkisi gidince sistemin daha soğuk olması beklenir.düz mantık ama isabetli mantık
-
Cerkes55 hocam Samsun'da asıl yağış deniz üzerinden gidiyor gece etkili bir yağış olabilir mi?
-
Cerkes55 hocam Samsun'da asıl yağış deniz üzerinden gidiyor gece etkili bir yağış olabilir mi?
00.00 civarı var sadece uykusuz kalmayın
-
00.00 civarı var sadece uykusuz kalmayın
Cerkes55 hocam sabaha 20cm devirirmiyim şuan yerde 8cm kar var Trabzon/Vakfıkebir
-
Cerkes55 hocam sabaha 20cm devirirmiyim şuan yerde 8cm kar var Trabzon/Vakfıkebir
Olur olmaz arası birşey. 15 cm garantin olur
-