Şuan aşıri yoğun yağıyor müthiş
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
8 10 cm civarı kar olmuştur ama su an kutleler tren gibi denizden akıp gidiyor üzücü
-
Cerkes55 hocam Kastamonu kıyısı sabaha kadar yağış alırmı yoksa bittimi artık sistem kastamonu adına
-
giresun da adam akıllı kar görecekmiyiz hocam bu gece boşu boşuna beklemeyelim.
-
Çamaş rakım 500 buralarda mısın?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ICON 5 günlük birikim, güzel kar vermiş Giresun'a. Hayırlısı.
-
gfs ordu ve samsuna çalışmış 150 cm kar
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ArdaAlper fotoğraf atma şansın varmı sabah merak ettik orayı :D
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
gfs karadenizdeki kar yağışını en az 8 saat erkene aldı bakalım hayırlısı
-
ArdaAlper fotoğraf atma şansın varmı sabah merak ettik orayı :D
Çatılarda 5 cm var yollarda hiçbir şey kalmadı ki gelen kütleler de sınıra girince eriyor zaten ben şimdi atarım bir tane
-
Enes_1 balkonun kapısını açamadım bunu atabiliyorum şimdilik elimden geldiğince fotoğraf atmaya çalışırım
balkonun kapısını açamadım bunu atabiliyorum şimdilik elimden geldiğince fotoğraf atmaya çalışırım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. sorun yok canım yorulma yeter bana bu kadarı yine iyi yağmış bu sistemde bakalım 23 sistemi nasıl olucak bende orada olucam güzel kütle yakalarız inşallah
-