Aynen öyle. Sonrası dek işi artık. Sık dek bantları gelecek turuncu olanlardan 💥
Üst seviyede -40 girince bakalım nasıl aksiyonlar olacak aşırı merak ediyorum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAynen öyle. Sonrası dek işi artık. Sık dek bantları gelecek turuncu olanlardan 💥
Üst seviyede -40 girince bakalım nasıl aksiyonlar olacak aşırı merak ediyorum
Zonguldak Rakım 0 dan😎👍 yazıyorum burda da lapalapayağıyor
Tahminin şimdilik de olsa yanılmasına sevindim ilk kez. Hafif kar yağıyor 4 5 saattir.
Tahminin şimdilik de olsa yanılmasına sevindim ilk kez. Hafif kar yağıyor 4 5 saattir.
1950 den bu yana en iyi kar yağışını alan Bolu da (70cm) bu gelen 2-3 günlük yağışlar ile yeni rekor kıralacagi açıklandı
hocam kimse niye soruma cevap vermiyor kastamonu sahil rakım 0 kar alıcakmı ne kadar alır
hocam kimse niye soruma cevap vermiyor kastamonu sahil rakım 0 kar alıcakmı ne kadar alır
Alacak öğlene doğru başlar.
Gözden kaçmıştır abim..Bakarlar
Alacak öğlene doğru başlar.
sağolun hocam
Of Of Of cepheden hiç mi hiç umudum yoktu anlık zonguldaktan bildiriyorum çok iyi kar var yerlerdee ve daha sistemin yarısı bile girmiş sayılmaz
Günaydın arkadaşlar
Kar yağan bölgelerimize hayırlı olsun.
Resimleri bekliyoruz buraları boş bırakmayın
Cerkes55 hocam sizin yorumunuz nedir kastamonu deniz kenarı işin kar ne zaman başlar örtü olurmu olursa ne kadar olur cevaplarsanız sevinirim
Bu sistemin batı karadeniz için kıyısı köşesi yok heryer kar alacak beyaz örtüye kavuşacak 10 cm en az
Yağış sorunu yaşamazsak 25 30 alabilirmiyiz hocam biz Vezirköprü olarak
Fazlası olur azı olmaz.
Hocam samsun 200rakim kaç cm olabilir? Fevzi Burak Cerkes55
En az 20 cm
Niksar 400 rakım nolur sizce Fevzi Burak Cerkes55
Tatmin edici kar alacaksınız
Bizde yağmur basladi