Tokat geceyi beklesin
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Tokat geceyi beklesin
Bekleye bekleye öldüm vallahi ne zaman yoğun kar yağacak anlamıyorum radarda çok zayıf kütleler var
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Zonguldak’ta kar kalınlığı 1.5 metreye ulaştı - Zonguldak HaberlerZonguldak’ta kar kalınlığı 1.5 metreye ulaştıwww.pusulagazetesi.com.tr
-
Bekleye bekleye öldüm vallahi ne zaman yoğun kar yağacak anlamıyorum radarda çok zayıf kütleler var
Valla ben niksardayım 20 cm var şuan
-
Vallahi merkez dışında her yer çok güzel kar aldı çok sinir bozucu bir durum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kdz ereğli ard arda turuncu kütle alıyor yokmu oradan bir arkadaşımız
-
Yoğun kar devam ediyor kuvvetli rüzgar da var
-
Uyarı:
Yoğun kar yağışı nedeniyle Samsunun Yüksek kesimleri +500 rakım üstünde oturan vatandaşlarımızın Zorunlu olmadıkça Dışarı çıkmamaları ve araç kullanmamaları önemle rica olunur.kar kalınlığı 110 cm olarak ölçülmüştür.
-
şu an merkezde kar şiddetlendi inşallah daha da artar geceye doğru
-
Samsun-Hasköy
Rakım:250
Kar kalınlığı:65 cm
Aşırır yoğun yağıyor 30cm olmak üzere
-
Cerkes55 hocam trabzon beşikdüzünün durumu ne olacak bilgi verebilir misin batı kısımda kalıyorum yoroz sıkıntısı yok en azından yarın gece geç saatlerde yağacak diye gösteriyor ama bilemedim yarın için
-
Tokat için asıl büyük yağış ne zaman gelir sizce
-