- Resmi Gönderi
@Sametgdkhd yağışı yakalaman güzel olmuş
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur@Sametgdkhd yağışı yakalaman güzel olmuş
ilk defa beyazlattı bir örtü yaptı ve videoda çekdim kanlıma yüklerim hafta içi zaten bunun ardı gelir ve bu arada şuan bulutlu yağış tekrar ne zaman başlıyor
gözün aydın samet kardeşim...ha biraz doğuya doğru aşağılara üfle
şuan yağış durdu bulutlu yağış ne zaman tekrardan başlayacak
şuan yağış durdu bulutlu yağış ne zaman tekrardan başlayacak
Yeniden başlarsa sürpriz olur
@>>>WinteR<<< Hocam siz ne dersiniz bu diyagrama şimdi Ben Beğenmedim açıkcası Dek yok galiba şu görüntüde, inş daha da güzelleşir vade yaklaştıkça nedense hep vade yaklaştıgında sistemleri eritiyoruz
Ara ara yağışlı olacak görünüyor deniz etkisi yoktur.
Yoğun bir yağış olmayacak diyor diyagram ama vade uzun yeni yağışlı sistem gelebilir.
@Atmosfer
Model ve Diyagramlar konusu ana sayfamızda var. Şehir diyagramlarını tıklayıp güncel Bartın a da ulaşırsınız kolayca
@whisper Hocam vallahi çok büyük sevaba girdiniz çok çok teşekkür ederim bu diyagramları dört gözle bakmayı istiyordum ALLAH razı olsun.
>>WinteR<<>>>WinteR<<< yazdı:Ara ara yağışlı olacak görünüyor deniz etkisi yoktur.
Yoğun bir yağış olmayacak diyor diyagram ama vade uzun yeni yağışlı sistem gelebilir.
[/quote]@>>>WinteR<<< Hocam inş degişir.. sisteme 2-3 gün kala -16 lar üstümüzde cirit atar iliklerimize kadar hissederiz kar yağışlarını çok büyük özlem içindeyiz bu sene ^^
baya oldu buraya girmeyeli..:)
15için %95lik oran kardır dimi :ehuehu:
Bu sistemde Giresunda kar varmı 240 rakım ve üstünde
takdir allahın ama tahminler ve de düşüncem görsel olarak çok iyi ayrıca 3-5cm olur
Peki hocam burası için bir tahmin kaç cm yağar :dance: