- Resmi Gönderi
Boooom 8 Şubat S.a 🙂
Tamam işte şubatın başı😅
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBoooom 8 Şubat S.a 🙂
Tamam işte şubatın başı😅
Saadet rakım kaç sahile yakın misiniz kar falan var mı .
28 m. Kar yok buralarda. Kıyı sorunsalı
Ordu rakım 800 17 18 cm kar var hala. Üzerine ne kadar daha yağar?
Kütleler üzerimizden mi geçecek 😂
Benim gibi hala radar takibine devam eden var mı özellikle zonguldaklılar ses verinn 😂😂
Benim gibi hala radar takibine devam eden var mı özellikle zonguldaklılar ses verinn 😂😂
Burdayız hemso
Burdayız hemso
Ne düşünüyosun radar hakkında 😂
Ne düşünüyosun radar hakkında 😂
Vallahi ortada kaldık vuruyor kütleleri devamı gelse iyi olurdum
Aman aman sabaha kadar ne olmuş yav 🙏🏼🙏🏼
GENEL TAHMİNİM
25 ocak Salı;
Bugün Güneyde bulunan siklonun doğuya doğru hareketinden dolayı öğlenden sonra Güneyden gelecek olan sistem ile birlikte Amasya, Tokat hattında başlayacak olan kar yağışları akşam saatlerinden sonra Samsunun iç Kesimlerine ulaşacak.Gece saatlerinden itibaren Samsun il geneli ve ordunun yüksek kesimleri kar yağışı etkisi altına girecek sıcaklık sorunundan dolayı yine sahiller kky 100 rakım üstü kar yağışlarına hazırlanmalı.
26 ocak Çarşamba;
Batı karadeniz bölgesinde kar yağışları hafif olarak devam edecektir.Yağışın asıl yoğun yağacağı bölge bafra-ordu hattı arası olacak gündüz saatlerinde Samsun il geneli ve yüksekleri yoğun kar altında kalacaktır ve bu yağışlar gece geç saatlere kadar devam edecek.iç kesimlerde hafif kar yağışları görülecektir.ordu sahil kky 200 rakım üstü yoğun kar yağışlı.
27 ocak perşembe;
Yağış orta karadenizden çekilerek doğu karadenize doğru hareket edecek ancak sistem doğu karadenize soğukları sokamadığı için giresun, trabzon, rize, artvin bölgelerinin sahil kesimlerinde yağmur ve kky 300 rakım üstünde kar yağışları görülecek.doğu karadenizin iç kesimlerinde bayburt, gümüşhane civarlarında ise hafif kar yağışları görülecektir.
Hocam bize ne zaman gelir 😂
Salih yokken aratmamayı düşünüyorum artık böyle
Dogu karadeniz beklemeye devam bence 5 şubat ve sonrası anca
Aman aman sabaha kadar ne olmuş yav 🙏🏼🙏🏼
Oraya saat 3.30 4 gibi çok güzel bir kütle girdi buralar düşmedi o yağış
Oraya saat 3.30 4 gibi çok güzel bir kütle girdi buralar düşmedi o yağış
Hadi ya 😔 gercekten dek şans işi gibi