Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
https://www.facebook.com/627323075/videos/392100719383536
Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın kar yağışı ile ilgili açıklamaları
-
Tıpkı masal diyarı...Zonguldak, son 30 yılın en şiddetli kar yağışına sahne oluyor. 1,5 metrenin üstüne çıkan kar kalınlığı, köy yollarında geçit vermiyor. Köylerden gelen fotoğraf…zonguldakpress.com
-
- Resmi Gönderi
Zonguldakta yine tipi başladı. Üstüne koyarak gidiyor. Bu gece ve yarın dha yoğun yağışlar öngörülüyor.
-
Zonguldakta yine tipi başladı. Üstüne koyarak gidiyor. Bu gece ve yarın dha yoğun yağışlar öngörülüyor.
Sen yukardasın ormandan ayı falan iner dikkatli ol, ya da çığ falan düşmesin.
-
Şehre kurtlar inecek bu gidişle
-
WRF ye göre yağışlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. yağış olarak gayet avantajıyız aslında, sıkıntı, kar degil sağanak yağmur yağıyor 😄 MGM gece yoğun kar vermiş Giresun'a, gülüp geçiyorum artık, çok fazla yanılıyorlar.
-
Artık kar yağmasın istiyorum 2 gündür yollar kapalı millet memleketine gidemiyor
-
Arkadaşlar merhaba artık 10 gündür yaşadığımız kar yağışlarının sonuna geliyoruz.
Yaptığım tahminlerde kendisi adına tatmin olamayan oldumu sistemlerde?
Kendimi ölçmek adına soruyorum.
-
- Resmi Gönderi
Sen yukardasın ormandan ayı falan iner dikkatli ol, ya da çığ falan düşmesin.
Ayı değilde domuzlar geziniyor yine kapının önünde 😅 çığ çatıdan aşağı düşecek
-
Arkadaşlar merhaba artık 10 gündür yaşadığımız kar yağışlarının sonuna geliyoruz.
Hocam sistem basladigindan bu güne guzel bilgiler tahminler yaptınız emeğinize Teşekkür ederim benim için yaptığınız tahminler aynen gerçekleşti tebrik ederim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 1 metreye yakın buzlar oluştu catilarda
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Öncelikle verdiğiniz bilgilerden, verdiğiniz emeklerden dolayı Karadeniz gurubu adına teşekkür ederim hocam. Unutulmamalıdır ki %100 tahmin yapmak olanaksız meteoroloji biliminde. Yine de en yakın sonuca ulaştığımızı düşünüyorum. İnşallah gelirse ki! Önümüzde ki sistemlerde tüm ülkemiz kar yağışlarına kavuşsun. Hep beraber sevinelim. Mümkün olduğunca üyelerimizin sorularına sabırla cevap verdiğiniz için tekrardan teşekkür ederiz. 👏👏👏
-