Mgm'nin beklediği 10-20 cm'lik kar yağışını 10'a bölün işte o zaman gerçek yağan kar miktarı çıkıyor.
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Mgm'nin beklediği 10-20 cm'lik kar yağışını 10'a bölün işte o zaman gerçek yağan kar miktarı çıkıyor.
18-19 ocak istisnadır tabiki
-
Sen bugün bolu icin neden beklentiye girdin ki zaten mgm batı karadeniz kıyı kesiminde 10 20 cm bekleniyor dedi
-
Bartın da yağmur mu yağıyor 5 derece görünüyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sen bugün bolu icin neden beklentiye girdin ki zaten mgm batı karadeniz kıyı kesiminde 10 20 cm bekleniyor dedi
Bolu'ya da yoğun kar uyarısı vermişti 10-20 cm. Neyse yağmadığı iyi oldu zaten kaldırımlar ve yollar berbat halde kardan çamurdan. Fazlası zarar artık.
-
BÖyle bir sistem birdaha gelmez kolay kolay
-
Zonguldak üzerine yine bir kütle geliyor galiba
-
Yağış yağmura çevirecek gibi yağıyor
-
Yağış yağmura çevirecek gibi yağıyor
Deniz etkili kards hafif bir yağmur yağar baştan sonradan sıcaklığın iyice düşmesiyle kar acayip bastırır 😂
-
- Resmi Gönderi
BÖyle bir sistem birdaha gelmez kolay kolay
Nereden biliyorsun
-
Nereden biliyorsun
Abi bilmem 50 60 cm kar aldım bn hiç hatırlamıyorum böyle bir kar onun için çok nadir bir sistem diye dedim
-
- Resmi Gönderi
Abi bilmem 50 60 cm kar aldım bn hiç hatırlamıyorum böyle bir kar onun için çok nadir bir sistem diye dedim
İnşaALLAH diyelim
-
- Resmi Gönderi
Whisper sarkıtlar, dikitler😅 kar yüksekliği çocukların boyunu geçti. 107 cm son ölçüm😊 2004,2007,2012, 2017,2021 hepsini egale ettim bu sistemde
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Zonguldakli67 süper
-