Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu

• Cerkes55 sen ne düşünüyorsun hocam sence neler bekliyor bizi?

Bu kadar uzun soluklu soğuklar ülkemize çok uğramıyordu ee bir yerde de bu soğuklar duracaktı ve ısınacaktık.ısınmamız her zaman iyidir sistem ve sistemlerden sonra girdap'ın kendisini toplaması gerekli.

Benim şubat ilk hafta beklediğim sistem iç kesimlere ve yüksek kesimlere yaradı. Varsın kıyılara yaramasın iç anadolu kuraklık yaşamasın, tarım arazileri kuraklık yaşamamalı ki bu ülkenin üretimi artsın.

Biliyorsunuz ki mgm Ecmwf verilerine göre tahmin ve güncelleme yapıyor.bu verileri destekleyen diğer modellerde mevcut. ayın ortasında güzel bir sistem alabiliriz. 15-20 şubat arası ve daha sonra şubat sonu bir sistem daha bekleniyor.vade yaklaştıkca takip edeceğiz.her güncelleme de farklı çıktılar sunuluyor moral bozmaya gerek yok.işin detayına girince modellere bakmanıza bile gerek yok

• Ben cuma günü batı karadeniz kıyılarında kar yağışı görüleceğini düşünüyorum

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

-10 bandında kumelenme ayın 10 undan itibaren ışık saçıyor 🥶❤️ asıl balk 18 inden sonra hazırlıyor kendini oraya iyi bakın 🤫🌬️🌨️

• En düşük sıcaklık 7 dereceyken karla karışık koyup neden insanların aklıyla dalga geçip, umutlarıyla oynuyorlar ? Gerçi bunların biri yağmur, biri karla karışık, biri kar ikonu koyuyor o yüzden çok da kafa yormamak lazım.

Kardeşim mgm gün içerisindeki en yüksek sıcaklığı yazıyor. Sabah 8 10 derece iken öğleden sonra kar yağabilir.

• Kardeşim mgm gün içerisindeki en yüksek sıcaklığı yazıyor. Sabah 8 10 derece iken öğleden sonra kar yağabilir.

Yok onu biliyorum zaten. Eskiden çok takip ederdim, yüksek sıcaklık değerlerinde kar ikonu koyabiliyorlar ertesi gün de 10 11 derece olmasına rağmen. Sadece bu sistem için değil. Neyse sonuçta devletin bir kurumu elbette vardır bi bildikleri.

• ECMWF 850Hpa Diagramları Bakın Ne Diyor Acabaaa

* SAMSUN *

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

* ORDU *

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

* GİRESUN *

* TRABZON *

* RİZE *

• Ben yarın batı karadeniz kıyılarında kar görüleceğinde hala ısrarcıyım bakalım yaşayıp göreceğiz

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙