Salih61 geçmiş olsun.
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Salih61 geçmiş olsun.
Teşekkür ederim
-
Sizleri forumda görmek güzel Salih61 , geçmiş olsun hocam..
-
Salih61 hemşirim hoşgeldin geçmiş olsun bu arada tekrardan aramızda seni görmek çok hoş 🙂🖤
-
Gelecek olan sidtemde heryer güzel yağış alacak örtüde olacusacaktir ancak Trabzon merkez ve doğusu Rize Artvin çevresi batıya nazeren daha güzel atlatabilir ki ull ne yapacağı belli olmaz baktık tüm bilgeyi Gomez veya kayar batıyı gömer bilemeyiz sistemimiz hayırlı olsun arkadaşlar Kazasız belasız inşaAllah
-
Sibirya T.Y.B(GUGUL) Aybars hoşbuldum sizide tekrar görmek güzel, teşekkür ederim
-
- Resmi Gönderi
Salih61 hoşgeldiniz 👏👏 geçmiş olsun
-
- Resmi Gönderi
Legend is back
Uzun zamandır aranızda yoktum geri döndüm.
Normalde 15 gün boyunca burda olmayacaktım, korona oldum bide şifreyi unutunca sizlerden baya uzak kaldım.
Herkese keyifli forumlar.
Geçmiş Olsun hoş geldin
-
- Resmi Gönderi
Batı Karadeniz’de Yoğun Kar Yağışları Bekleniyor
Bugün akşam saatlerinden itibaren Batı Karadeniz'in iç kesimlerinden başlayarak zamanla bölge genelinde aralıklarla yoğun kar yağışları bekleniyor. Pazartesi öğle saatlerine kadar aralıklarla etkili olması beklenen kar yağışlarıyla ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı 17.03.2022 18:00-21.03.2022 11:00 -
Zonguldakli67 Sinan teşekkürler hocalarım , hoşbuldum
-
Trabzon Beşikdüzü ara ara sulu kar'a dönmeye başladı
-
Trabzon Beşikdüzü ara ara sulu kar'a dönmeye başladı
Gol haberi erken geldi güzel.
-
Salih61 Geçmiş olsun, hoşgeldin 🌸
-
Salih61 hocam yorozun batısından başlamış akçabatta kky atıyor sistem süpriziyle geliyor sanırım
-
Saadet hoşbuldum , teşekkür ederim.
Sibirya T.Y.B(GUGUL) evet öyle gözüküyor.
bu gece ve yarın sabah baya hareketli olacak doğu karadeniz için
-