Bir sezonu daha kapatıyoruz umarım gelecek sezon da bu sezon gibi olur
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Nasıl bir vali ben anlamıyorum bu Zonguldak Valisini Arkadaş çevre şehirlerin hepsi tatil oldu bi Zonguldakta yok yine yok artık
-
- Resmi Gönderi
Nasıl bir vali ben anlamıyorum bu Zonguldak Valisini Arkadaş çevre şehirlerin hepsi tatil oldu bi Zonguldakta yok yine yok artık
Kendi oturduğu mahallenin yolları temiz ya her tarafı temiz sanıyor.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 19 Mart sisteminden kareler
-
Sistem videom 19 Mart 2022 Yayında bakabilirsiniz
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Sistem videom 19 Mart 2022 Yayında bakabilirsiniz
-
Bu sabah yine kar yağdı. Şuan da hafif devam ediyor. Artık bahar gelsin
-
Bu sabah yine kar yağdı. Şuan da hafif devam ediyor. Artık bahar gelsin
1 nisan günü baharı hissedeceğiz
-
11 Nisan günü havalar birden soğuyacak iç kesimlerimize kar geliyor özellikle Bolu yine kar görecek ❄ Eser14
-
Oraj şartları toz yüzünden oluşamıyor sanırım yağış var şuan ama oraj yok
-
Bide hava hala soğuk
-
Şu an kuvvetli fırtına ve gök gürültülü yağmur var
-
- Resmi Gönderi
Zonguldakta ara ara fırtına, yağmur ve gök gürültüsü mevcut 👏
-
ECMWF Bartına kar vermiş şu sıralar yağıyor mu?
-