Vay arkadaş 1 saat aralıksız gök gürledi ama bir damla yağmur düşmedi
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Hava çok bunaltiyor nem yüzde 92
-
Burdada oraj fena
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sağlam aktivite oldu sabaha kadar ihtimaller sürüyor gibi
-
Oraj aktiviteleri
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
https://www.zhaber.com.tr/zonguldak/zong…kbJfjLvRESAvSEg Zor bir geceyi geride bıraktık şükür ard arda şimşek ve yıldırımlar
-
Zonguldak'ta şimşekler geceyi aydınlattıwww.iha.com.tr
-
Ordu olarak uzun zamandır etkili yağış alamadık bakalım ne zamana kadar gidecek böyle
-
Ordu olarak uzun zamandır etkili yağış alamadık bakalım ne zamana kadar gidecek böyle
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. yakındır merak etme
-
Arda gözünü seveyim sen Samsunu bilmiyorsun sanırım 50 gündür yağış yok samsunda en son haziranda aldık .
ne olacak bu Samsunun hali ..
hiç yağıış yok.
-
Arpa gözünü seveyim sen Samsunu bilmiyorsun sanırım 50 gündür yağış yok samsunda en son haziranda aldık .
hiç yağıış yok.
rabbim bizimde yüzümüzü güldürür yakındır abim
-
rabbim bizimde yüzümüzü güldürür yakındır abim
ya ben yeni taşındım Samsuna Bursadan geldim böyle olduğunu tahmin etmiyordum açıkcası . Trabzon her türlü alıyor .
te bugünde yağışlıydı sözde parçalı çok bulutlu geçti . eylül başına kadar korkarım böyle .
-
Arda gözünü seveyim sen Samsunu bilmiyorsun sanırım 50 gündür yağış yok samsunda en son haziranda aldık .
hiç yağıış yok.
Yok canım gayet tanırım en bahtsız illerdendir samsun 😂
-