Zonguldak 470-500 rakım bandındaki kırattaydım dilaverin üst kesiminden baslayarak yaklasık 250 rakımdan baslıyor kar örtüsü birazdan fotoğraf yükleyeceğim kar kalınlıgı 20 cm ye varıyor yollar acık ayrıca Köroğlu köyünden de geçtik bu bölgede de yaklaşık 25-30 cm kar örtüsü var
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Yağmur yağıyordu hafif biz giderken ama rakıma rağmen anlasılan yükseklerde de karın ardından yağmur yağmış öncesinde de
-
Rize rakım 160 kar yağışı görebilir miyiz ?
-
- Resmi Gönderi
Rize rakım 160 kar yağışı görebilir miyiz ?
Rakım yetersiz kar zor der ustalar.
Bu sistemden nasıp yok size sanırım.. Önümüzdeki günlerde inşaallah..
-
Tahminimi 2 gün önce yazdım mgm kurumumuz da buna istinaden aynı şekilde sistemi gördüğü için uyarı vermiştir artık radar takibi yapılacak model bakma işi bitmiştir
-
Su sistem beklenenden fazlasını verir inşallah çok geç kaldı kar bu sene
-
Bu arada yüksek rakımlar gerçekten hava kalitesi anlamında çok iyi yav ciğere temiz havayı doldurduk ormanlık alanlar bol bol var zaten bugün şehir merkezine insen hemen hissediyorsun havadaki kirliliği..Fabrikadan salınan gazı bile bulut sanıyoruz artık
-
Düzce 264 rakımda kar başladı araçların üstünü ve çatıların üstünü tutmaya başladı güzel yağıyor
-
Düzce de okullar tatil edilmiş yine tedbir amaçlı edilirmi bilmiyorum gerçi ama Zonguldakta da edilebilirdi
-
06.02.2023 Tarihinde
Asarcık ve Ladik İlçe Genelinde eğitim öğretime ve Canik, Havza, Kavak ilçelerinde ise taşımalı eğitim öğretime 1 gün ara verilmiştir.
-
- Resmi Gönderi
Düzce de okullar tatil edilmiş yine tedbir amaçlı edilirmi bilmiyorum gerçi ama Zonguldakta da edilebilirdi
Bizim vali geçen kış yarım metre kar yağdı yine etmedi.
-
Bizim vali geçen kış yarım metre kar yağdı yine etmedi.
Adamın inadı inat yav valla
-
- Resmi Gönderi
Adamın inadı inat yav valla
Hiç bir faydası olmadı geldiği günden beri
-
Gecen sene bir ögrencinin canına mal oluyordu kuzenimin okulundandı hem de iste bu yüzden tedbir alınması gerekiyor da iste..
-
Zonguldak'ta yarın kar beklenmiyor neden etsin ki ayrıca bu sistemde rüzgarın yönü poyraz olacağından benim çok bir beklentim yok Zonguldak'a
-